był już podobny pomysł ale ja proponuje coś takiego
Gracz np mefil15 chce z tobą walczyć czy akceptujesz wyzwanie
[Walcz] [Nie walcz]
dzięki temu nie było by tyle niesprawiedliwych ataków na słabszych graczy ( ja nie jestem słabszym graczem ) słabsi gracze nie musieli by teraz bać się stanąć pod miastem w obawie że ktoś ich pośle do piachu
_________________ Tylko wiara was ocali przed mym mieczem
Tak, brawo... A wiesz jak na wysokim lvlu ciężko znaleźć kogoś kto wogóle jest na twoim lvlu i da sie go zaatakować ?
Na 200 + lvlu to juz by walk nie było..
Pozatym propozycja badziewna, nie podoba mi się ten pomysł..
wyobraź sobie takie coś dochodzisz do bossa i nie masz już ruchu brakuje ci tylko 1 aby z nim walczyć i zdobyć nagrodę a tu nagle przybiega jakiś gościu i kasuje cię a ty masz tylko nerwy w strzępach a poza tym morze być takie coś do np 30-50 lvl nie koniecznie do 200
_________________ Tylko wiara was ocali przed mym mieczem
wyobraź sobie takie coś dochodzisz do bossa i nie masz już ruchu brakuje ci tylko 1 aby z nim walczyć i zdobyć nagrodę a tu nagle przybiega jakiś gościu i kasuje cię a ty masz tylko nerwy w strzępach
Nie prawda.. Niektórzy są cierpliwi i mogą czekać na doładowanie pkt ruchu lub je doładować poprzez SMS'a lub przez punkty MF które miałeś wcześniej z turka czy czegoś... Moim zdaniem... jeden wielki bez sens...
PS. a poza tym już widzę narzekania ... nie wiem jak ich nazwać... Ci co czachy nabijają...
wyobraź sobie takie coś dochodzisz do bossa i nie masz już ruchu brakuje ci tylko 1 aby z nim walczyć i zdobyć nagrodę a tu nagle przybiega jakiś gościu i kasuje cię a ty masz tylko nerwy w strzępach
Skoro masz nerwy w strzepach, bo ktoś odłożył ci pokonanie Bossa na później, to może czas wyłączyć kompa i iść na dwór ?