pomysł taki sobie. nie twierdze że jest zły ale okrzyk bojowy w realu coś zabiera.
jeżeli krzyczysz to robisz wysiłek tracąc energie potrzebną do walki. czyli jeszcze modyfikacje minusowe powinny się znaleźć
według mnie pomysł całkowicie nie potrzebny, To mfo a nie diablo, ale jesli już miało by to wejść to powinny byc bonusy dodatnie i bonusy ujemne. Chcesz ustawić taką inte ryzykuj
"nikt nie lubi sciagania pomyslow z innych gier , a wiec powiem tak , daj bana temu LUDZIOWI bo nie wie co czyni
jak to ktos madry powiedzial/napisal
pomysl zanim pomyslisz co napiszesz
PS:SaKe to mistrz"
Musial mi zaplacic
Tak trochę z offa to te okrzyki są jeszcze w H5: Dzikie Hordy, i o ile dobrze pamiętam okrzyki dawały bonusy do szału, natomiast szał był wykorzystywany przy atakach (efektywność) a co do mfa...ta losowość... niektórzy mieli by przewagę nad innymi, no chyba, że te "bonusy" były wyrównane... co daje nic, bo i tak wygra lepszy przy tych samych "bonusach"
Muszę przyznać, że aż się dziwię, że ten pomysł jest tak mało krytykowany, przecież to jeden z dziwniejszych pomysłów o jakich słyszałem, przez takie coś jeszcze mniej osób będzie walczyć, bo nawet najsłabszy gracz będzie mógł sobie szczęśliwie krzyknąć i stać się 2x silniejszy od przeciwnika , zero w tym uczciwości, a przede wszystkim sensu