Wysłany: 06-08-2009, 11:12 Dwie propozycje do turniejów prywatnych
1. Chodzi o podział turniejów prywatnych na 4 działy:
EGIR za punkty MF EGIR za darmo o nic za punkty MF o nic za darmo
Dzięki temu łatwiej znaleźć interesujące nas turnieje.
2. Dodatkowa opcja do turniejów, mianowicie:
Ograniczenie profesji.
W tym momencie, gdy ktoś chce założyć turniej tylko dla magów albo wojowników, musi zrobić go z zaproszeniami.
Przy opcji "ograniczenie profesji" wykluczałoby się mus osobnego zapraszania każdego gracza z osobna, a do turnieju mógłby dołączyć każdy gracz z określonej profesji.
Poza tym jeszcze uwaga do Adminów.
Prywatne turnieje, które nie mają organizatorów (nie wiem jakim cudem) powinny być od razu kasowane, bo tylko zaśmiecają listę, a nigdy nie wystartują.
EGIR za punkty MF
EGIR za darmo
o nic za punkty MF
o nic za darmo
Mam Pytanko... Po co o EGIR za free i za punkty mf?? Każdy by wybrał za free...
Tak samo o nic za punkty Mf i za free... Każdy "głupi" By wybrał za free
Przy opcji "ograniczenie profesji" wykluczałoby się mus osobnego zapraszania każdego gracza z osobna, a do turnieju mógłby dołączyć każdy gracz z określonej profesji.
2.jak dla mnie bylby to raj dla anty na latwe zdobycie ranku.. z tym jestem na nie
1. taka mala przerobka zeby bylo latwiej i prosciej cos znalezc, jestem za
_________________ Ukradli mi Łopadke... / wez sie ogarnij !! / wieczny 13-latek ^^
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 09-08-2009, 23:51
Levusek napisał/a:
EGIR za darmo
Takich turniejów już chyba nie ma...
Co do 2. - ładuję 11 w siłę (jestem wojownikiem), a później staty normalnie (na maga) i jestem jedynym magiem w turnieju (np. antywojem) i wygrałem...
Ten sam problem co z pierwszymi walkami w turniejach w wyższych grupach.