Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 11-09-2009, 16:04 PW - Przycisk GM
Witam
Dość często każdy z nas dostaje wiadomości pw z reklamą różnych stron lub propozycjami łamiącymi regulamin gry. (PW jest bardzo dobrym źródłem reklamowania stron itp.) Dlatego dobrym rozwiązaniem byłoby w zakładce wiadomości wprowadzenie przycisk GM.(Takiego jak jest na czacie, targu) Osoba, która dostała by wiadomość łamiącą regulamin mogła by to zgłosić GM. Nie trzeba by jak do tej pory robić screen'ów. (Wiele osób nawet nie potrafi ich robić).
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).
Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 11-09-2009, 16:14
Spam można by usunąć. Wysyłanie do GM PW na którym są wulgaryzmy byłoby zabornione. W końcu są to wiadomości prywatne. Osoby, Spam'ujące byłyby karane za Spam.
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).
Ale jesli chodzi o wiadomosci to o wiele wiecej spamu bylo, jesli dobrze pamietam. Z reszta czasami ludzie sie przedrzezniaja (dobrze napisalem to jakze trudne slowo? ) i skad sie dowiesz, kto zaczal/sprowokowal?^^
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
Adi pod pojęciem "spam" miał na myśli zgłaszanie niepotrzebnych bluzg i obrażania
między graczami, kiedy wystarczyło założyć komuś knebla w postaci ignora.
Teraz gdy nie ma tego przycisku to na koncie GM'a w ignorowanych mam ponad 70 osób za spam i takie tam. Działa bardzo skutecznie. Nikt nie napisał już więcej do mnie z tych co się tam znaleźli.
Ps.: Oczywiście co jakiś czas usuwam co niektórych z tej listy.
//O.o a po co ? //MhL//
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Ostatnio zmieniony przez MichuL 26-09-2009, 01:45, w całości zmieniany 1 raz