Mam pytanie bo mam w my-fantasy.net 114 Knighta nick songohan i jest taki problem ze od ponad roku nie logałem i nie pamiantam swojego haslo oraz e-mailu winc mam taka prozbe czy GM nie moglby zrobic cos i powiedziec jaki byl e-mial haslo do e-miale bym se przypomnial ale wlanie nie wiem jakie to e-mail
No ale mi chodzi zeby GM jakoś zoobaczył jaki mam e-mail na moim knighcie songohan swiat 1 a haslo do e-maila ja juz znajde bo niechce mi sie zas robic new chara
He... mi ukradli konto prawie rok temu na s1... Jeżeli jest taka możliwość odzyskania... no to chciałbym a jeżeli nie no to przeżyje... Tylko chce wiedzieć czy jest taka możliwość;P
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
He... mi ukradli konto prawie rok temu na s1... Jeżeli jest taka możliwość odzyskania... no to chciałbym a jeżeli nie no to przeżyje... Tylko chce wiedzieć czy jest taka możliwość;P
Czy Tobie się wydaje, że pomagamy w odzyskaniu kont nie mając pewności, że osoba, która się podaje za właściciela faktycznie nim jest? Rozumiem, że masz nas za bandę idiotów? ; >
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Przecież, jak bym mógł w jaki kolwiek sposób pomóc to bym pomógl...:) Nie wiem mail przed włamaniem... Lub coś podobnego... neta nie zmieniałem wiec ip takie same mam ciągle...:)
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Hmmm.. Więc to co pisałeś w poprzednim poście było na poważnie i faktycznie prosisz o pomoc w odzyskaniu konta? W takim razie nie zrozumieliśmy się, źle odebrałem to, co napisałeś. Gdybys podał choćby nick postaci, o którą Ci chodzi, problemu nie byłoby.
michol11 napisał/a:
Nie wiem mail przed włamaniem
W przypadku "włamań" mamy inną procedurę i rzadko kiedy kończy się to oddaniem konta ze względu na podejrzenia związane z handlem postaciami. Do tego dochodzi problem z logami, które są zastępowane logami nowego właściciela i z czasem po poprzednim właścicielu nie zostaje ślad.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Hmmm.. Więc to co pisałeś w poprzednim poście było na poważnie i faktycznie prosisz o pomoc w odzyskaniu konta? W takim razie nie zrozumieliśmy się, źle odebrałem to, co napisałeś. Gdybys podał choćby nick postaci, o którą Ci chodzi, problemu nie byłoby.
Nik postaci to michal11 na s1