Wysłany: 12-12-2009, 17:19 Jak zarobić, a się nie narobić?
Witam!
Mam takie pytanka do was:
Chcę sobie zrobić (na s1) konto low lvl na ranq. Potrzebna byłaby kasa na miksy, a ja nie chciałbym wbijać lvl, więc kasa z potworków odpada. Jakie byłyby inne formy zarabiania na niskie lvl (mniejsze niż 10)
Jakie byłyby inne formy zarabiania na niskie lvl (mniejsze niż 10)
Szczerze? Nie znam takiej formy legalnego zarabiania kasy. Na tym lvlu to niczym nie można uczciwie handlować.
Oczywiście biorę pod uwagę, że :
1. nikogo nie znasz,
2. nie masz z nikim układów,
3. wszystko co chciałbyś sprzedać lub kupić realizujesz z całkiem nieznajomą osobą.
Jeżeli choć jeden z powyższych do Ciebie nie pasuje to ... prędzej czy później złamiesz jakiś pkt regulaminu. Niestety, nie ma innego wyjścia.
Musisz wbić troszkę wyższy lvl.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Musisz znaleźć sponsora. Po sprzedaniu pierwszego gemu już pójdzie z górki. Szukasz potem innych gemów i sprzedajesz znowu sponsorowi.
Ja za dobrych czasów miałem 9kk na s1 na 5 lv. Wszystko zdobyte było w 100 % legalnie.
Walkmanie, chcę, aby wszystko było w 100% legalne. Bez żadnych przelewów itp.
Posiedz chwile w Eterni, tak do 5 lvl-a zdobadz ze 100k, potem kup jakos za ta kase np. gem wity.. Potem "sponsor" odkupi go od Cb za maks cene czyli 300k. Potem rób tak z następnymi gemami, aż na 30 lvl-u spokojnie możesz mieć pare gemów speeda, hp+, lucka na max i jeszcze z 5-10kk na koncie
Musisz znaleźć sponsora.... Szukasz ... gemów i sprzedajesz znowu sponsorowi.
... Wszystko zdobyte było w 100 % legalnie.
Nie bądź śmieszny jeżeli jest to legalne . Chyba muszę się ponownie przyjrzeć Twoim operacjom na targu na W2.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).