Wysłany: 25-01-2010, 10:21 Aktywny podgląd przy rozdawaniu statystyk
Przez mój głupi błąd muszę dokupić MP+, bo mam za mało many po resecie statystyk, moja pomyłka..
Propozycja polega na aktywnym podglądzie zmian HP i MP z automatycznym uwzględnieniem bonusu z gemów założonych w danym momencie. Wyeliminowałoby to takie błędy jak mój...
wystarczy dodawać po jednej statystyce i nie ma tego problemu, ale pomysł byłby dobry, ale wtedy nie można byłoby zobaczyć ile dają dane gemy, chyba że byś zdejmował za każdym razem
Jak ja robiłem resa, to celem było 6k hp zrobiłem sobie 130 żyw. i było za mało (już z gemami) dodalem jeszcze 5 i już Mp, nie nosze MP+ więc nie moj problem ;> ale zrobilem tak jak z hp
Już nie macie czego proponować, tylko takie pierdoły? Zdejmij gemy, dodaj tyle ile uważasz za stosowne, załóż gemy. Jak nie wyjdzie Ci tyle ile miało wyjść, to dodaj jeszcze trochę i po problemie.
Do kalkulatorów Kactuzza, dopisałem kalkulatory wyliczające takie rzeczy o których ty piszesz, możesz na spokojnie sprawdzić ile czego będzie, ale nie wgram tego na serwer, w sensie nie miałem tego w planach.
Wejdź w temat "Systemy rządzące grą" czy jakoś tak. Tam masz wszystko co ci się przyda,
ale co do pomysłu to jestem na TAK, bo przydało by się coś takiego. Koszty usług nie są takie tanie, gracz powinien mieć jakiś komfort wkońcu