Siemanko
Mam propozycje:
Wiecie że w miastach gdzie są potrzebne mikstury na większy lvl np. Urkaden , Devos itp.
Są takie limity które sprzedający niż nie zyskuje. Wszyscy i tak przebijają te limity
Może w urkaden
Mikstury życia lv 2 > 200 sztuk > Limit ceny 80 k zrobić ?
Mikstury życia lv 3 > 200 sztuk > 200 k ?
Chyba było by tak lepiej
Popatrzeć na targ np. w Urkaden są mikstury 200 sztuk i każdy wychodzi duuużo za limit ceny i dostają bany.Wiadomo chyba że w tych miastach jest zapotrzebowanie na takie mikstury
Limit powinien zostać zdjęty lub podwyższony limit cen mikstur
SaKe miał na myśli to, że jeśli możesz kupić te przedmioty w sklepie, to na targu dla Ciebie (i dla innych osób, które mogą kupić ten przedmiot w sklepie) limit wynosi tyle, ile przedmiot kosztuje w sklepie, dla pozostałych graczy limit wynosi tyle, ile widzisz w zakładce Średnie ceny.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
bo on nie ma jeszcze dostępu do tego przedmiotu. Adi dokładnie Ci to wytłumaczył post wyżej
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem