Może mi ktoś jakim k.... prawem gracze mając 32 lvle mogą bezprawnie atakować 28?
Jestem ciekaw co jeszcze spotka mnie w tej zasyfionej grze.
Pewnie zaraz dostane osta za obrazę/ wulgaryzmy.
Wiecie ile mnie to? Wali mnie to z góry na dół.
Niech ludzie wiedzą, że w tej grze robi się druga Tibia.
Wszyscy robią wszystko, by maxymalnie kogoś wkurzyć.
A administracja oczywiście woli wymyślać powody i porady co zrobić, bo łatwiej powiedzieć, niż coś sensownego zrobić.
Ludziska podobają wam się takie chore zasady? Gracze mając parę lvl więcej atakują graczy z dużo niższymi lvlami?
Albo team 4 osób atakuje team 2 osób... Coś takiego powinno być zabronione.
No cóż, gra jest niedopracowana.
Szkoda, bo GM i Admini coś robią, niestety nowe rzeczy są już trudnością.
Kto tym razem bezsensownie oceni i skomentuje mój post?
Jakieś nowe chore porady?
No czekam
Wiedzcie, że nie zbieram reputacji, bo w tej grze to nieopłacalne.
Dostane bana na forum, zrobię drugie konto. Może to wy się zmieńcie modki...
A skąd wiesz, że team akurat nie wchodził, tylko zaatakowali nas w idealnej sekundzie gdy było nas 2?
Wymyślajcie nowe historie, zamiast po prostu zmienić zasady gry, by można było atakować tylko team o = lub większej liczbie osób
Może mi ktoś jakim k.... prawem gracze mając 32 lvle mogą bezprawnie atakować 28?
Różnica między największymi lv miała jakiś tam % levelu (poziomu) między najsilniejszymi graczami w obu drużynach.
Mixerslayer napisał/a:
Szkoda, bo GM i Admini coś robią, niestety nowe rzeczy są już trudnością.
Co ci GM wini? Wiesz w ogóle od czego on jest? Od porządku, porządek to nie aktualizowanie gry.
Mixerslayer napisał/a:
Ludziska podobają wam się takie chore zasady? Gracze mając parę lvl więcej atakują graczy z dużo niższymi lvlami?
Albo team 4 osób atakuje team 2 osób... Coś takiego powinno być zabronione.
No cóż, gra jest niedopracowana.
Kto normalny wychodzi przed zamek w 2 osoby? (to pytanie już zadał mnietuniema). I stoi tam, wystawiony jak kaczka?
Ja na zasady nie narzekam, da się grac...
Podsumowując:
Walka była uczciwa, że masz cienki team nie nasza wina. Uważasz że GM jest od aktualizacji, tu już widać wybrakowanie intelektualne i uzależnienie od komputera, skoro nie rozumiesz nawet skrótu "GM - Game Master" on poulisz "Mistrz Gry".
Mixerslayer napisał/a:
Kto tym razem bezsensownie oceni i skomentuje mój post?
Jakieś nowe chore porady?
No czekam
Proszę bardzo. Nie dziękuj, to mój obowiązek, jako jednego z kilku gnoi i chamów na tym forum.