Wysłany: 02-02-2010, 21:45 Plebiscyt na Użytkownika Roku 2009 - głosowanie
Przejrzałem temat z podanymi przez was kandydaturami, porównałem z moją listą "W razie potrzeby zazielenić..." (w końcu ci bardziej wartościowi użytkownicy, prędzej czy później, są zapraszani do pomocy zakładając, że w momencie, kiedy pojawia się zapotrzebowanie wciąż są aktywni), a wynik porównania poddałem dyskusji. Ciężko wybrać tą jedną osobę, a więc zapraszam do głosowania ; >
Edwin odpada ze względu na aktywność przez około 2 miesiące (z tego co pamietam). To zdecydowanie za mało, tymbardziej mając konkurentów takich jak Gocha czy ambity.. Edwin wygrał konkurs wiedzy i zaszpanowal wzorami. Jego posty napewno były przemyslane i z sensem..
Ambity rzucił mi się w oczy konkretami zawartymi w wypowiedziach. Własnie on i Sosna byli dla mnie takimi czarnymi koniami tego plebiscytu (szkoda, ze administracja o Sosnie zapomniała..).
Głos oddaje na Gosie. Dlaczego? Przedewszystkim za kulturę wypowiedzi na sb. Również za wiedzę o turniejach (chyba w kazdym temacie o turkach miała swojego posta, często konczacego dyskusje, wyjasniajacego problem). No i oczywiście za pomoc, mam tu na myśli gold i exp
Tak, gosia w tym roku była numerem jeden, choć było jeszcze kilka "ciekawych" osób to bez wahania głosuje na nią.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Haha, kto to jest ambitny, bez obrazy, ale taki nick kojarzy mi się z neokidem ;o
Edwin swój człowiek, do tego ten avatar i nick rodem z BG Najlepsza gra ever
Gocha, mistrzyni spamy w sb z pitem, ot co
Głos poleciał na .... ;>
choć Edwin ostatnio rzadko bywa, na forum jak i w grze to oddaję głos na niego, nie widzę tutaj innej możliwości, on chyba najczęściej pomagał na forum i udzielał najbardziej rzetelnych i mądrych wypowiedzi
Póki jestem to się rozgoszczę.
Mój cenny głos oddaję na Małgorzatę.
Czemu? Bo to bardzo urocza kobieta jest
_________________ "I've felt the hate rise up in me...
Kneel down and clear the stone of leaves...
I wander out where you can't see...
Inside my shell, I wait and bleed..."