Wysłany: 21-02-2010, 21:36 I gdzie teraz najlepiej expić??
No właśnie:
Gdzie teraz najlepiej expić?? W obecnej aktualizacji "zagęszczenie" potworów na mapie jest bardzo niskie w porównaniu do mokradeł czy jaskini b. smoka. Osobiście expię na mokradłach - co prawda exp jest mniejszy, ale potworki częściej atakują i to jakby się wyrównuje. Dajmy na takich mokradłach ilość ruchów z atakami potworków to jakieś 9/10, w starożytnych ruinach z 6/10, a na lawie koło lanceros to już nie wspomnę.
_________________ Preszedłem fabułę na s2 jako drugi. Cel wykonany. Teraz można szczycić się, a ludzie traktują Cię z powagą i uszanowaniem...
Kalkulator w rękę i licz!
Expi się przede wszystkim tam gdzie się nie pada, a walka nie jest łatwa,
Zależne to jest przede wszystkim od lvla, w mniejszym stopniu od eq, gemów itp.
Kubi13 [Usunięty]
Wysłany: 21-02-2010, 21:47
Ja expie w grocie gigantów, atakują srednio 7/10 i wypada 6k EXPa.
dalej to nawet nie probuje, bo wiem, że padnę.
ale jak pierwszy raz przechodziłem fabułę, to wiem, że w tajnym tunelu dobrze sie expilo za okolo 7k EXPa.
Tajnym tunelu PRÓBUJĘ, ale trochę ciężko, ale i tak też dość często potworków tam nie ma. Jest jeden + nie traci się ruchów po padnięciu na przejście do lokacji.
_________________ Preszedłem fabułę na s2 jako drugi. Cel wykonany. Teraz można szczycić się, a ludzie traktują Cię z powagą i uszanowaniem...
Ja expię(na razie nie, bo mi się nie chce) w ruinach zamku czy jak sie to nazywa(przechodzi się tam wyjściem z rynku obozu). Po przejściu fabuły dostaję średnio na 100 ruchów 700-800k expa
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
inaczej się nie da
na poziomie lodu mając 340 int dostaje od czarnoksiężnika za 8-9k i jak trafie na 3 to jestem martwy w pierwszej rundzie , jedyna rada to 40k hp i atak taki że jak się trafi to trzeba pokonać moba w 1 cisie , co niestety wymusza używanie 2 ręcznej broni bo zjednoręcznym uzbrojeniem jest to niewykonalne
jedyna rada taka żeby zmienili typ ataku na atrybut bo przed pociskiem nie da się bronić
na czymś takim nawet do poziomu ziemi dość nie mogę , za mało szybkości i nie wyprzedzam żadnej akcji , ogólnie teraz krater to misja niemożliwa bo każdy z większych lv już przeszedł grę i nie ma kogo kto by mógł przeprowadzić
i ja mam problem z dojsciem dalej niż ziemia..znaczy przy dużym szczęsciu dochodze do poziomu lodu ale tam to tylko kwesta czasu i padam...już tyle resów poszło że masakra a ja dalej jestem w dołku. Już wykorzystałem wszytskie MFy z moich turniejów ;p