przesunąłem już 3 dźwignie i chcialbym zebrac wszystkie przedmioty lecz nie mogę bo pisze "nie mogę przejsc na druga stronę a nie chcialbym zeby te 10 mln z fontanny poszlo sobie gdzies. co zrobic?
a teraz mam dostep tylko do dwóch zaworów a trzeci znikł nie wiem dlaczego.. nie widze nigdzie zadnego dobrego poradnika
I Czy te skrzynie którę są za wodą to bede mógł jeszcze wziąć jakbym zabił cerberusa?
Jak robiles po swojemu to tak juz jest Masz odkladnie opisane jak masz robic dany quest . Teraz juz nie masz mozliwosci wziasc tego przedmiotu ale nie martw sie one nie sa duzo warte
no tak świetnie hehe a gdzieśnapisali ze 10kk. DObra mówi sie trudno ale i tak sie nie przejmuje bo w koncu to nie taki wielki majątek:)
a tak poza tym to gdzie zdobede ten pierscien?
Jak robiles po swojemu to tak juz jest Masz odkladnie opisane jak masz robic dany quest . Teraz juz nie masz mozliwosci wziasc tego przedmiotu ale nie martw sie one nie sa duzo warte
A gdzie jest opisane zejście do groty upadłego anioła? Bo szukam meteorytu.
@ambity
Od kwoty wrzuconej do fontanny zależy zawartość skrzynki w tajnym tunelu.
Nie jestem pewien ale przy 10 kk wrzuconych w skrzyni jest księżycowa zbroja czy jakoś tak.