Wysłany: 02-03-2010, 17:40 Serafin#2 - Pomoc w statystykach
W tym temacie pomagamy/otrzymujemy pomoc niezbędną do pokonania bossa : Serafin#2
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Już mogę z nim walczyć, więc przedstawię to co się dowiedziałem...
Przy 454 defa i 77% efektywności bije nam ok. ~2,5k (może mocniej, bo to codziennie się zmienia),
I przy 140 speeda to ma doubla przy 14-15 hicie... Nie wiem ile by trzeba było mieć, żeby nie brał nas, albo my jego... Może ktoś się orientuje? Pewnie ze 200...
O albo ile defa i HP, żeby mógł 2x ??
_________________ Pozdrawiam.
"Na co się przydaje wiedza, jeśli nie służy człowiekowi ."
Poszukuję graczy do drużyny, ok. 60 lvl, chcący przejść fabułę i pomagać sobie. Ś1.
teraz 48 i z 47/48 dalem 6 w speed. Wiem, że na niego to za mało, a defem tez nie grzeszę, dlatego pokonam go na 52 gdzieś i bede cały czas dodawał speed po 5-7 pkt... Myślicie, ze to starczy?
_________________ Pozdrawiam.
"Na co się przydaje wiedza, jeśli nie służy człowiekowi ."
Poszukuję graczy do drużyny, ok. 60 lvl, chcący przejść fabułę i pomagać sobie. Ś1.
Z takim eq powinniście mieć ok. 700 obrony (Ja mam 753) i 150 speeda. Jest to liczone na mój level 51. Starajcie się nie zaniedbac szybkości, bo na nią najłatwiej jest wziąć Serafina.
Musicie równiez pamiętac o szczęściu, by wam krytyków nie uderzał. Anty-woje nie będę miec problemu, bo jedyne co będzie do podrasowania to speed.