aktualnie gram na nowej postaci w świecie 2 - DesertesL. Mam doświadczenie na minusie, tłumaczy mi że uczestnicze w turnieju z ograniczeniem lvl'a a przecież żadnego turnieju nie ma, a jak jest to sie nie zapisywałem. O co chodzi?
A powiesz mi konto "mako25" to dla Ciebie kto (lub co)?
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Kolega z prawdziwego świata(ale to brzmi). Ale co to ma do rzeczy?
A no to, że albo on ma dane do Twojego konta (i będę musiał to wykorzystać nakładając karę) albo logujcie się tak by nie było podejrzeń o multi.
[ Dodano: 13-03-2010, 12:45 ]
Desertes napisał/a:
Tyle to ja wiem, po prostu ciul wie skąd ja w tym turnieju ; /
Prawdopodobnie Twój kolega z Realu to zrobił o :
12.03.2010, 15:56:57
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Nick: mako25
Kara Całkowite zablokowanie konta.
Przewinienie:
Używanie zdobytych (w jakikolwiek sposób) danych dostępowych do konta innego gracza bez jego zgody i wiedzy.
Komentarz: Nieautoryzowane wejścia na konto: DesertesL
Sytuacja wygląda tak że mu dałem passy, ale tylko po to aby zobaczył moje statystyki i uzbrojenie, bo on się na tym lepiej zna po prostu.
Nie miał grać ani nic. Więc to nie jest tak że się wymieniamy kontami, bo ja passów do jego konta nie miałem.
Nalegałbym aby jakoś mu to złagodzić.
Patrzenie na staty i mówienie mi przez gg w co mam pakować to nie jest współdzielenie.
Problem jest w tym, że ty mu dałeś passy a on wchodził ze swojego kompa na Twoje konto.
Ps. Ja wielokrotnie pomagałem układać staty ale nigdy nie wchodziłem na inne konto. Jest wiele sposobów pomocy w statach.