Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
20-02-2015, 23:48
Blad Turniej marzec 2010 walka 2
Autor Wiadomość
Marwell Revell
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Goddess Of War
Level: 85
Wysłany: 19-03-2010, 02:16   Blad Turniej marzec 2010 walka 2

Powiem tak i krótko czekałem cały miesiąc na ten turniej po czym w 1 walce błąd ....

http://w2.my-fantasy.net/...p?r_id=16173654

żeby nie było inte na tą walkę testowałem na arenie jak inteligencje i to eq i wszystko śmigało chcę a nawet wymagam od administracji powtórki tej walki ponieważ nie była ona spowodowana moim błędem a gry czy systemu .... proszę o wypowiedź tylko admina lub gm .... i co z zaistniałym problemam się stanie ....

Pozdrawiam

Goddess Of War

One shot one kill
no luck - just skill

Sax 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 245
Wysłany: 19-03-2010, 08:39   

na pewno walka nie będzie powtórzona więc o tym możesz zapomnieć ale myślę że administracja poprawi błędy turniejowe bo to nie jest 1 raz. Miesiąc temu podobna sytuację miał Minek ;)

XVII07 
Użytkownik

Level: 210
Wysłany: 19-03-2010, 10:23   

nie tylko ty miałeś ten błąd akurat moja walka turniejowa http://w1.my-fantasy.net/...p?r_id=32590132 dziwne ;/

Dyzgrafia... jest męcząca...

Walkmen 
Game Master Roku 2009!

Nick: Walkmen
Level: 164
Wysłany: 19-03-2010, 11:12   

Nie będę twardo się upierał ale wydaj mi się, że w obu przypadkach był błąd gracza.
W pierwszym przypadku błąd założeni uzbrojenia do walki mag/woj a w drugim inteligencji w zakładce Turnieje / Twoje walki / Zaplanowane walki.

Aquagen 
Użytkownik

Nick: Aquagen
Level: 71
Świat: 6
Wysłany: 19-03-2010, 12:02   

Wydaje mi się że Walkmen ma racje, a co do "błędu w turniejach" Admin wiele razy analizował kod, i błędu nie wykrył. Co do walk? Co tu pisać Godness czy 'inte' testowałeś w eq na woja/hybryde?

Kreate 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 19-03-2010, 12:45   

Hehehe najłatwiej zwalić wine na gracza. Bo system jest przecież nie zawodny. Mój kolega miał tak samo. Zrestartował statystyki przed turniejem na turka. Akurat trafiło mu się tak ,że miał samych magów "staty = anty mag" w ostatniej walce również : Inta , EQ , Staty nie były ruszane. A inta w ogóle nie działala. Chociaz nic nie było ruszane. Eq było b.dobre i nie rozumiem dlacego przegrał w 2 walce. Taki sam błąd jak tutaj. Hmmm ja myśle ,że poprostu w turnieju nie tylko nie można zmieniać statystyk ,ale i Eq , Gemów , inty. Bo gdy się zmieni walczysz tak jakbyś walczył bez niczego.

I nie twórzcie zbędnych spekluacji ,że znów "wina" mojego kolegi ,bo to JEGO WINA NIE BYŁA. I nie mam zamiaru również odpuścić. Od 2/3 incydentów ,z którymi się spotkałem nie biore udziału w turniejach...

Więc ja jednak myśle ,że to jest błąd. A nie wina gracza. Bo zawsze najłatwiej zwalić wine na kogoś. Niż poszukac błędu w turnieju.

Po za tym. Naprawde nic nie było ruszane ,a jednak walczył bez niczego. Hp wyglądało tak jak bez HP + ,chociaż były założone , tak samo Many. Wyglądało tak jakby było bez Mp plusów tak samo ze speedem i z obronami. Na pojedynku z tym graczem ,z którym przegrał mój kolega ; wygrał z nim. Miał wszystko to samo co na walce turniejowej ,a jednak przegrał. Poleciał na Hita. A na poju ledwo po 5 k dostawał od niego. A on również nie zmieniał stat.

Więc co dalej wina gracza ,czy jednak wina turka.

Pieniu 
Użytkownik

Nick: Pieniu Knight
Level: 300
Wysłany: 19-03-2010, 13:43   

Wasze słowa że nic nie było ruszane to nie jest żaden dowód ! ja jakoś nie mam takich problemów -.- a nie sprawdzam 100 razy inty tylko w zakładce Turnieje ustawiam inte i eq i tak samo w inteligencji i w gracz(chodzi o eq ) i nigdy mi sie tak nie zdarzyło przez 240lvl ani gdy byłem magiem ani gdy byłem wojem...ale jak zauważycie to można wziąć walke na arenie z teamem i wyjdzie takie coś:

Black_Lord użył przedmiotu Mikstura życia Lv5 i dodał sobie 0 punktów HP i 0 punktów MP.

a on nie ma takiej inty która by mu sie leczyła gdy jest całe hp miksami lv5...popróbujcie ze swoim temaem walke na arenie,to też wam może takie coś wyjdzie ;p

Areen 
Użytkownik

Level: 10
Wysłany: 19-03-2010, 14:21   

Heh, też nigdy nie miałem takowego problemu, aczkolwiek już się z tym spotkałem. Jestem ciekaw analizy Tomiego, a potem niektórych zrzedniałych min ;d

Marwell Revell
Użytkownik

Wysłany: 19-03-2010, 14:24   

tzn tak nigdy mi się takie coś nie zdarzyło do tej pory chociaż już nie jeden turek za mną czy w pojach a przed walka testowałem jeszcze wszystko na arenie ;/ wiec tym bardziej nie wiem o co chodzi tak naprawdę co do :

Walkmen napisał/a:
W pierwszym przypadku błąd założeni uzbrojenia do walki mag/woj a w drugim inteligencji w zakładce Turnieje / Twoje walki / Zaplanowane walki.
jak bym miał źle założone eq na arenie by to było widać a inteligencja w turku zakładce czy eq tam założone też sam ustawiałem . Przez to że zmieniałem gem atakujący wszystko sprawdzałem 2x no ale szkoda ... takie walki według mnie powinna być możliwość powtórki ale trudno .

Jak dla mnie mogli by dodać w turnieju opcje tak gdybam :p rewanż którą mógł by użyć gracz wygrany tylko jeśli by był honorowy :s i jak walka wydawała mu się co najmniej dziwna :p

co do inty to nie ma możliwości błędu bo gracz z którym walczyłem był hiterem i inta wyglądała po prostu 100% atak gemem :p

One shot one kill
no luck - just skill

minek123 
Moderator

Nick: Jack Sparrow
Level: 260
Wysłany: 19-03-2010, 15:00   

Myślę że nic się nie zmieniło i słowa Tomiego nadal są aktualne:
Cytat:
Był sprawdzany kilkakrotnie, nic nie znaleziono.
Tak więc dopóki ktoś nie odkryje sposobu na jego "wywołanie" to podejrzewam że nigdy nie zostanie naprawiony.

https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?p=421626#421626

Marwell Revell
Użytkownik

Wysłany: 19-03-2010, 15:31   

no to myślę że takie walki jeśli zostaną zgłoszone na forum powinna być ich powtórka :)

One shot one kill
no luck - just skill

Walkmen 
Game Master Roku 2009!

Nick: Walkmen
Level: 164
Wysłany: 19-03-2010, 16:14   

Marwell Revell napisał/a:
no to myślę że takie walki jeśli zostaną zgłoszone na forum powinna być ich powtórka :)

Powtórkę możesz mieć ale ... za miesiąc w kolejnym turnieju. Nikt Ci tego nie broni.

Marwell Revell
Użytkownik

Wysłany: 19-03-2010, 16:17   

chodzi mi teraz konkretnie o ta sytuację ..... bo jakoś że tak powiem nie jest to sprawiedliwe ..... tym bardziej że jest to bug gry ..... a nie z mojej winy

One shot one kill
no luck - just skill

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 19-03-2010, 16:37   

chodzi mi teraz konkretnie o ta sytuację ..... bo jakoś że tak powiem nie jest to sprawiedliwe ..... tym bardziej że jest to bug gry ..... a nie z mojej winy

http://w2.my-fantasy.net/regulamin.php
Cytat:
§3
Właściciele serwisu nie biorą na siebie odpowiedzialności za niedostępność gry, wolne lub nieprawidłowe jej działanie oraz występujące błędy programowe itp. Użytkownicy nie mają prawa dochodzić roszczeń z w/w tytułów. (...)

Marwell Revell
Użytkownik

Wysłany: 19-03-2010, 20:53   

ADIHC1 napisał/a:
§3
Właściciele serwisu nie biorą na siebie odpowiedzialności za niedostępność gry, wolne lub nieprawidłowe jej działanie oraz występujące błędy programowe itp. Użytkownicy nie mają prawa dochodzić roszczeń z w/w tytułów. (...)

wiem znam regulamin co nie znaczy ze najlepiej jest mieć że tak powiem "wyjebane" na ten czy inny problem w grze ...

One shot one kill
no luck - just skill

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi