Profesja: Wojownik
Level: -1
Wysłany: 31-03-2010, 12:21 MYSQL Error ;|
Ostatnio przeglądam sobie graczy w szukajce na s1 i oglądam raporty jego walk PvP z prezek a tu bOOm cYk cYk...errorek ;/
Kod:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'mfo_rpg'@'127.0.0.1' (using password: YES) in /home/mfo/public_html/logic/db.inc.php on line 90
Cannot connect to DB
Wymaga hasła do połączenia z bazą danych i nie chce pokazać walki...
a każde inne walki z id od tego w zniż także mają ten błąd...
Ostatnio przeglądam sobie graczy w szukajce na s1 i oglądam raporty jego walk PvP z prezek a tu bOOm cYk cYk...errorek ;/
Kod:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'mfo_rpg'@'127.0.0.1' (using password: YES) in /home/mfo/public_html/logic/db.inc.php on line 90
Cannot connect to DB
Wymaga hasła do połączenia z bazą danych i nie chce pokazać walki...
a każde inne walki z id od tego w zniż także mają ten błąd...
Okazało się, że ten błąd spowodowali hakerzy podczas włamywania się na serwery MF.
Wykradli i udostępnili filmik z nowej wersji gry oraz namieszali na forum.
Aha i akurat w prima aprilis... nie uwazacie ze to jest bardzo żalosne ???
Nikt nie jest takim idotą... a skrypty my0fantasy są wyjątkowo bardzo zabezpieczone... tyle co aj sie naszukalem błędów w mfo to ja bym w tym czasie doszedł na piszo z szczecina do afryki. A nie znalazłem ani jednego a PHP/MYSL ZNAM DOSYĆ DOBRZE i nie jedną gre prześwietliłem.
Okazało się, że ten błąd spowodowali hakerzy podczas włamywania się na serwery MF.
Wykradli i udostępnili filmik z nowej wersji gry oraz namieszali na forum.
Pracujemy nad usunięciem wszelkich problemów.
lol dobre ;D Tomi masz dzisiaj wyjątkowo dobry humor ;D