Wysłany: 03-04-2010, 20:39 Kalvador #2 i 2x Robotnik
Witam, nie wiem czy to błąd czy coś, jeśli tutaj nie pasuje to proszę ten temat przenieść.
Otóż tak, mam problem z tymi dźwigniami.
Wcześniej się nimi bawiłem i po jakimś czasie te dźwignie zaczęły już nie odpowiadać że tak to napiszę. Gdy najdę na dźwignię żeby przesunął się do góry to ani rusz! Od strony Folhord i Devos nic to nie pomaga ..
OcB ? Odpiszcie
Właśnie tak zrobiłem, ale teraz poustawiałem tak, że obie kładki są odwrócone na lewą stronę i gdy chcę ruszyć dźwignie to pisze, że nie da się ich ruszyć, sam nie wiem OcB ale chcę ich pokonać!
Mam 104lv .. pokonałem wszystkich żeby tam dojść
Po jakimś czasie przypomniało mi się że oni mi zostali do pokonania i akurat te kładki są na lewo i nie da się ich ruszyć już ..
Wybacz, nie patrzę na informacje w profilu, bo one mogą być nieprawdziwe
Skoro masz obie kładki po lewej stronie, idź karawaną do Devos, przejdź przez podziemia, wejdź do Jaskini Skalistej i przełącz tę dźwignię. Wtedy przesunie Ci się ta górna kładka.
Potem idź karawaną do Folhord i będziesz mógł dojść do Groty Kardasa, bo będziesz mógł przejść przez górną kładkę, a ta dolna będzie prowadzić do Groty
Myślę, że jak tak zrobisz, to sobie z nimi zawalczysz Ale jak to w życiu bywa, nie jestem na 100% pewien... Ale zawsze lepiej spróbować