Zastanawia mnie fakt, iż potworki na poziomie danego żywiołu atakują pociskiem magicznym? Dlaczego tak jest ? Przecież idąc racjonalnym tokiem myślenia powinno być tak, aby na danym poziomie krateru magicznie potworki atakowały gemem żywiołowym zależnym od rodzaju krateru. Więc propozycja polega na tym, aby na każdym poziomie krateru potworki atakowały gemem żywiołowym, który byłby zależy od typu krateru.
Wysłany: 09-04-2010, 00:27 Re: Potworki w kraterze.
Legolass napisał/a:
Zastanawia mnie fakt, iż potworki na poziomie danego żywiołu atakują pociskiem magicznym? Dlaczego tak jest ? Przecież idąc racjonalnym tokiem myślenia powinno być tak, aby na danym poziomie krateru magicznie potworki atakowały gemem żywiołowym zależnym od rodzaju krateru. Więc propozycja polega na tym, aby na każdym poziomie krateru potworki atakowały gemem żywiołowym, który byłby zależy od typu krateru.
Ej nawet nie zły pomysł oraz wygodniej by się expiło
No właśnie pomysł oczywisty, sam fakt powinien być zrealizowany podczas upka, ostatnich prac.. ale pewnie nie jest tak pewnie dlatego, żę załatwo expiłoby się ;>
_________________ Najbardziej w My Fantasy podoba mi się to, że są medale i urozmaicona fabuła gry. To możę się przedstawie. Mam na imię Artur, interesuje się GM'em i gram na rank na 3 świecie i posiadam 31lvl, a na 1 gram w fabułe i mam konto na 151lvl- nick: manus.