Witam ponownie.
Moje pomysły : ]
1. Własny dom - w domu można przechowywać pieniądze w specjalnej skrzyni którą się dostanie od panienki z danego miasta. (Coś jak kupno domu w dzielnicy) W domu można spać,kupować meble itp.
1a. Przechowywanie pieniędzy - coś jak skarbonka. Np. Max ilość do przechowania pieniędzy w domu to np. 50000 G.
1b. Spanie - odnawia punkty. Np jak jest bez spania odnawiają się punkty co 3 minuty, to by się odnawiały co 2 minuty . Spać można od 3-24h .
1c. Kupowanie mebli - Meble dawały by respekt ale te nowsze. Podstawowe meble tylko tak dla upiększenia domu. Pakiet mebli np. dawałby +20 inteligencji itd.
1d. Respekt - W rankingu byłyby "Punkty Respektu". Przez osiągnięcie x,xx,xxx itd punktów respektu coraz bardziej gracz byłby szanowany ;p
1d. Aktywność - Coś jak respekt tylko że w rankingu "Punkty Aktywności". 1 gracz w rankingu akt. ogólnie przesiedział w grze xxxxxx h. I tak dalej ;p
2. Rumun (Rusek, jak kto woli) - można u niego sprzedawać od razu rzeczy o 1,2x niż jest Wartość danego przedmiotu. Można też u niego tanio kupić miksy many,życia oraz meble : ]
Rumun mógłby być tylko w 2,5,8 itd mieście. Można też go spotkać w lesie lub coś... xd
3. Wioski - Wioski po za miastami. Można w nich wypełniać dodatkowe misje.
4. Konie, osły , ogólnie wierzchowce - Wierzchowce można kupić jedynie za pkt MF kupione za SMS lub bardzo drogo na targu. Były by to zwierzaki od szczurów aż po smoki ; ) Można na nich jeździć i np. gdy się wsiądzie na szczura to się chodzi po mapie o 10% szybciej. Na konia - 25% szybciej i np. smok to 250% szybciej : ]
1a. Przechowywanie pieniędzy - coś jak skarbonka. Np. Max ilość do przechowania pieniędzy w domu to np. 50000 G.
Jedyny sensowny pomysł, lecz za mały limit pieniędzy, bo jakiemu HL będzie się chciało wracać chować taką małą sumę którą zarobi robiąc 20 ruchów... gdyby był limit to kilku mln to jestem na tak. Inaczej to jest to nie potrzebne.
Większość pomysłów jest wzięta z kosmosu, a już szczególnie powala Rumun i aktywność, który byłby zachętą do siedzenia na dupie przy kompie i nołlajfienia. Chyba powinny być prędzej komunikaty takie jak w GW czy RoM, żeby co jakiś czas robić przerwę w graniu a nie takie rankingi?
Respekt to też nie wiem po jakiego grzyba?Chyba są już w tym celu różne rankingi, jeśli masz w nich wysokie miejsce to jesteś (zonk!) bardziej szanowany? (chociaż nie wiem, nigdy nie byłem w TOP 10 ;p )
4. Konie, osły , ogólnie wierzchowce - Wierzchowce można kupić jedynie za pkt MF kupione za SMS lub bardzo drogo na targu. Były by to zwierzaki od szczurów aż po smoki ; ) Można na nich jeździć i np. gdy się wsiądzie na szczura to się chodzi po mapie o 10% szybciej. Na konia - 25% szybciej i np. smok to 250% szybciej : ]
Co to znaczy? Jak szybciej?
Anakin S. napisał/a:
Większość pomysłów jest wzięta z kosmosu, a już szczególnie powala Rumun
Nie jestem pewien, ale to chyba jest z gry Wantted: coś tam coś, lub coś w tym stylu. Gierka fajna, ale nudzi się. Film też był niezły ^^
Falom napisał/a:
1d. Aktywność - Coś jak respekt tylko że w rankingu "Punkty Aktywności". 1 gracz w rankingu akt. ogólnie przesiedział w grze xxxxxx h. I tak dalej ;p
Może zmienić na: Brak aktywności? Kto najdłużej wytrzyma bez gry?
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
1. Własny dom - w domu można przechowywać pieniądze w specjalnej skrzyni którą się dostanie od panienki z danego miasta. (Coś jak kupno domu w dzielnicy) W domu można spać,kupować meble itp.
Regulamin działu Propozycje napisał/a:
5.6. Propozycje przechowywanie złota w depozycie. Powiększenie go za złoto.
5.34. Propozycje stworzenia banku i możliwość pożyczek z banku.
Falom napisał/a:
1b. Spanie - odnawia punkty. Np jak jest bez spania odnawiają się punkty co 3 minuty, to by się odnawiały co 2 minuty . Spać można od 3-24h .
5.11. Propozycje związane z ruchami. Jeden ładuje się co 3 minuty i nie zostanie to zmienione.
Falom napisał/a:
1c. Kupowanie mebli - Meble dawały by respekt ale te nowsze. Podstawowe meble tylko tak dla upiększenia domu. Pakiet mebli np. dawałby +20 inteligencji itd.
Zaburzyłoby to równowagę w walkach (przewaga statystyk).
Falom napisał/a:
1d. Respekt - W rankingu byłyby "Punkty Respektu". Przez osiągnięcie x,xx,xxx itd punktów respektu coraz bardziej gracz byłby szanowany ;p
2. Rumun (Rusek, jak kto woli) - można u niego sprzedawać od razu rzeczy o 1,2x niż jest Wartość danego przedmiotu. Można też u niego tanio kupić miksy many,życia oraz meble : ]
Kompletnie niepotrzebne.
Falom napisał/a:
3. Wioski - Wioski po za miastami. Można w nich wypełniać dodatkowe misje.
Są podobne tematy, odnośnie mini questów.
Falom napisał/a:
Nie ma szybkości poruszania się w tej grze. Jeśli masz na myśli ilość ruchów to jest na to pkt w regulaminie. (poza tym widać że ściągałeś to z innej gry)
Podsumowując. Jestem pełen podziwu nieznajomości przez Ciebie regulaminu oraz braku umiejętności szukania podobnych wątków...