Ostatnio mnie delikatnie mówiąc olśniło. Wpadłem na prosty pomysł odświeżenia tych brzydkich i ponurych ikonek EQ oraz gemów. W tym celu postanowiłem sięgnąć do zasobów i znalazłem ikonki do Areny v3, które wykonała Madzia (thx) . Tak przedstawiłbym spis ikonek:
Brakuje co prawda miecza dwuręcznego, ale mogę dorobić po prostu łącząc dwa miecze ze sobą. Do tego mam jeszcze:
- ikonka slotu,
- gwiazdka gemu,
oraz ikonki gemów:
- wspomagający,
- leczący,
- atakujący,
Co do gemów mógłbym jeszcze wedle życzenia dodać kolory dla odpowiednich żywiołów, ale na razie dałem taki zestaw.
Chciałbym wiedzieć co sądzicie o tym pomyśle
IMO zbyt bardzo by kontrastowało z teraźniejszym motywem graficznym.. powstałby syf i bałagan gdyby wszystko było zróżnicowane. Jeśli już coś poprawiać to najlepiej wszystko od początku do końca. Takie łatanie na nic się zda a wręcz zaszkodzi. Będzie to wyglądało jak gra nastolatka, który znalazł różne obrazki w google grafika i powklejał do gry zrobionej na ogólnodostępnym darmowym silniku.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Wg. mnie najlepszym wejsciem byloby dodanie tych ikon do tego.
Projektem motywu nikt się już dawno nie zajmuję. Co do ikon patrzę bardziej pod MFO3 niż obecną wersję, ale jak wolisz NC już mówić 'dwójce' to okej ;d
Jeżeli mówimy o MFO3 to odpada - patrz post Pita.
Jeżeli o 'dwójce' to także odpada, nie chcemy przecież uzyskać efektu taniego tuningu..
Tak czy inaczej jestem na nie.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Uważam, że na pewno byłoby to przydatne. Nie wiem czy aż tak bardzo kontrastowało by to z teraźniejszym stylem. Trzeba troszkę ożywić styl który jakby nie było narazie jest szary i nieciekawy.