Otoż 1 raz sie z takim czyms spotkałem otoż założyłem postac na 3servie i nie wiem oco chodzi bo pisze ze mam profesje hybryda, dobra czy zła profesja? jakie staty pakowac?, czym walczyc i wgl oco kaman z tym?
Profesja "hybryda" w profilu oznacza dokładnie tyle, że masz mniej-więcej tyle samo punktów dodanych w magię co w siłę. Na dłuższą metę nie opłaca się rozdawać punktów w obie te statystyki, dlatego albo dodawaj w siłę, a wtedy staniesz się wojownikiem, albo w magię, by zostać magiem.
Nikogo - obie profesje mają swoje plusy i minusy. Zadecyduj sam - jeśli nie możesz się zdecydować, to zawsze możesz założyć dwie postacie na trzecim świecie i jedną próbować maga, a drugą wojownika i zobaczyć, która Ci bardziej odpowiada.
Na początek jak dla mnie najłatwiejsza jest gra wojownikiem. Nie trzeba się przejmować ilością miksturek many w plecaku ani dobrym wyliczeniem MP razem z gemami.
Zmiana w profilu 03.01.2009, 20:32:35
Od tej pory w profilu gracza zamiast informacji o typie ataku będzie pojawiała się informacja o profesji.
Profesja będzie ustalana w następujący sposób:
# Jeśli postać ma rozdane ponad dwa razy więcej pkt. w siłę niż w magię będzie wyświetlana informacja "wojownik"
# Jeśli postać ma rozdane ponad dwa razy więcej pkt. w magię niż w siłę będzie wyświetlana informacja "mag"
# w pozostałych wypadkach będzie wyświetlana informacja "hybryda"