To co się dzieje z tą grą to skandal praktycznie niema z kim walczyć jeszcze jakoś to wygląda na mniejszych poziomach tak do 30 pózniej jest dramat. Jeżeli dalej tak będzie to ta gra podupadnie jak już nie podupadła i aby to zmienić najlepszym rozwiązaniem było by aby połączyć wszystkie trzy światy. I stworzyć jeden konkretny świat wówczas gra stanie się dużo atrakcyjniejsza inaczej będzie chała.
Zróbcie coś z tą grą bo zamiast się rozwijać to jedynie cofacie się do tyły.
_________________ " Im więcej potu wylejesz na treningu, tym mniej krwi zostawisz na ulicy "
Wiesz co to by było stary nie da rady zrobić takiej rzeczy chyba by już nikt nie grał w ta grę . Po 1 na 3 św nie jest moderowany więc jak połączy sie tak w 1 św , i będzie na dodatek moderowany a taki 300 lv ma 34252 multikont i zostanie zbanowany . Trzeba czekać na v3 nie ma innego wyjścia .
Profesja: Mag
Level: 39
Świat: 3
Wysłany: 29-08-2010, 18:18
albo dać czas na dostosowanie się do nowego regulaminu tylko moje propozycje:
- bez limitu cen na targu
- można posiadać max 2 multikonta w grze(oprócz konta głównego)
- dozwolone przekazywanie: expa, golda, ranga
To co się dzieje z tą grą to skandal praktycznie niema z kim walczyć jeszcze jakoś to wygląda na mniejszych poziomach tak do 30 pózniej jest dramat. Jeżeli dalej tak będzie to ta gra podupadnie jak już nie podupadła i aby to zmienić najlepszym rozwiązaniem było by aby połączyć wszystkie trzy światy. I stworzyć jeden konkretny świat wówczas gra stanie się dużo atrakcyjniejsza inaczej będzie chała.
Zróbcie coś z tą grą bo zamiast się rozwijać to jedynie cofacie się do tyły.
Nic nie bedzie zmieniane w tej grze, trza czekać na v3, a w ta wg mnie ludzie powinni przestać grać bo mmo MUSI sie rozwijać. (chyba że jest doskonałe, a nie jest)
valdea napisał/a:
albo dać czas na dostosowanie się do nowego regulaminu tylko moje propozycje:
- bez limitu cen na targu
- można posiadać max 2 multikonta w grze(oprócz konta głównego)
- dozwolone przekazywanie: expa, golda, ranga
to bym się zgadzam w 100%
Świetny pomysł!Do tego jeszcze niech będą kody na nieśmiertelność i złoto to wtedy będzie wspaniale! I oczywiście zwolnić GMów, którzy tylko przeszkadzają w grze!