fajnie by było jak by był świat pvp, to by było wielkie miasto gdzie walczy się pvp. Maksymalny by tam był (proponuję) 20 lv, a ekwipunek by był taki sam jak wszyscy gracze mają(jakiś wymyślony lub inny) np. 1 lv by miał taki sam ekwipunek co 20 lv. Tam by nie było potworów, tylko lv by się nabijało dzięki pvp a na 1 lv by się robiło statystyki, a nie jak na tamtych światach na 2 lv można robić dopioro statystyki.
co o nim myślicie ?
Jak dla mnie to jest głupi pomysł taki świat by się szybko nudził bo ile to jest nabić 20 lvl nawet na pvp no i jeszcze wszyscy by mieli to same eq co by było głupie bo by nie było żadnego zróżnicowania no i skoro by nie było potworków to skąd by się brała kasa na eq i potki teraz przecież i tak można normalnie walczyć prawie w każdej lokacji i chętnych do walki nie brakuje więc taki świat byłby zbędny
polko14 napisał/a:
można normalnie walczyć prawie w każdej lokacji
Przynajmnie mnie wszyscy atakują którzy mogą tuż po moim wyjściu z miasta a na początku gry nie można walczyć tylko chyba w 3-5 lokacjach(Początkowa faza gry = Eternia-Devos przynajmniej dla mnie)
Nie wbijaj lvl na expieniu i będziesz miał to samo, albo stare MFO tam Eq założysz na każdy lvl. Tylko chętnych na PvP nie ma dużo i nie będzie bo to gra na fabułę. Rób prywatne turnieje.