Wysłany: 20-10-2010, 23:43 Potwory śilniejsze od Bossa !!
Witajcie.
Mam wielka Propozycje jak i Prośbę ! Mianowicie :
-Potwory Sa Nieraz Silniejsze od bossa !!
(Prośba o to by NP. W Lokaci gdzie jest Raps #2 sa bardzo silne Potwory !! co 1 hitem zabieraj 3/4 HP !!! To za dużo jak na taki LvL) [to tylko przykład]
-Jeżeli w Lokaci gdzie pierwszy raz widzimy Potworka pojawia nam się x3 to na pewno dead wiec w takich lokacjach jak Podziemia Devos Powinny być max 2 i rzadko 3 Potworki
-Mozna łagrze zmienić porostu ich silę i Atak Fizyczny lub Magiczny Potworów
Proszę Rozważyć Moja Kwestie bo nie tylko ja ale i także inni gracze Przestają się bawić tym ze bossa zabijają normalnie a jak jest 3x Potworek to Dead !!
phi od lat jest tak jak jest i nie uwazam, zeby trzeba bylo cokolwiek zmieniac jezeli masz wiekszy lev niz 40 i sobie nie radzisz w podziemiach devos, to nie wina "potworkow" ale Twoich stat/eq itp.
Teraz na poważnie: tak, wiem, że balans miejscami jest nieodpowiedni (wszystko przez liczne zmiany na przestrzeni lat w mechanice gry i ekwipunku), ale tak już zostanie (priorytetem jest nowa wersja gry).
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem