Witam.Nie wiem czy taki temat już istnieje bo go nie znalazłem więc pytam.
Ta gra będzie cała polegała na odnalezieniu Natiusa czy po odszukaniu go będzie coś jeszcze?
Chodzi ci o obecną wersję gdy (MF2) czy o następną (MF3)?
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Poznasz fabułę gry gdy ją przejdziesz. Nie chcemy psuć Ci zabawy, gdybyśmy Ci powiedzieli to nie miałbyś po co grać.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Heh dzięki.Ale po prostu bardzo mnie to ciekawi ponieważ jak spędzę tyle czasu przed MFO i na koniec nic nie będzie to wole się przygotować na rozczarowanie
[ Dodano: 12-12-2010, 20:59 ]
Typ rankingu Miejsce Zmiana
Punkty rankingowe 1872 11
Ranking PVP 680 2
Punkty rankingowe zdobyte w ciągu 24 godzin 244 23
Punkty PVP zdobyte w ciągu 24 godzin brak
Złoto 14476 599
Doświadczenie 16528 1389
Doświadczenie zdobyte w ciągu 24 godzin 1418 219
Liczba wygranych z graczami brak
Liczba wygranych z potworami 11492 167
||||||||||||||||||||||||||||||||
Liczba ukończeń gry brak
Poziom ukończenia gry brak
Kiedy pokonasz ostatniego Bossa w MFO, można powiedzieć, że cofasz się na początek i przechodzi grę od nowa, z tym że masz nadal swój poziom, ekwipunek i statystyki, z którym ukończyłeś fabułę. Jedyną różnicą jest siła potworów i bossów, która zwiększa się chyba o 25% czy tam ileś. Końca gry nie zdradzę, jeśli chodzi o elementy fabularne
Ta aktualizacja jest wyjątkowa, ponieważ kończy główny wątek fabularny gry.
Oczywiście ukończenie fabuły nie jest jednoznaczne z końcem (zablokowaniem) gry.
Z czym wiąże się ukończenie fabuły gry:
- zachowujecie poziom i wszystkie zdobyte osiągnięcia, ekwipunek, ranking itp.
- zresetowana zostanie fabuła i zostaniecie teleportowani na początek gry. W związku z powyższym resetowi ulegną zdolności (np. chodzenie po lasach itd.), przedmioty specjalne oraz lokalizacje karawany.
- będziecie mogli zacząć całą fabułę od początku, z tym, że wszystkie walki będą o 50% trudniejsze.
- grę można ukończyć na więcej niż 1 sposób (różne warianty zakończenia) - aby zobaczyć wszystkie trzeba będzie ukończyć fabułę więcej niż jeden raz. Każde przejście fabuły będzie odnotowane w logach postaci.