Witam.
Ja mam pytaine .Mojim zdaniem najgorsza rzecza jaka glowni moderatorzy zrobili to rozczepienie glownego servara na 3 swiaty. Przez to nikt niegra. wiadomo ze moderatorzy chcieli miec z tej gry jak najwiecej pieniedzy ale przeciez przez to co oni zrobili nikt w to juz niegra to sie staje beznadziejne. Dlatego moje pytanie brzmi czy jest jakas mozliwosc zeby to zmienic i zlaczyc wszystkie servy w jeden podstaowoy ale gracze znowu zaczna w to grac. Tymbardziej ze wiekszosc graczy jest za tym zeby zlaczyc servery. Mam nadziej ze ktos rozwazy moja propozycje. Moj nik w mf to lagga s1. Do widzenie
Według mnie to głupota by była złączyć wszystkie światy, już wyobrażam moją postać poruszającą się w tłumie graczy:P. Jak na MFO 3 wszyscy zbiorą się w dolinie przy sklepach z potkami to już laggi są! To co dopiero tyle osób z 3 światów!
_________________ Gram dla przyjemności. Po 200 lvl robie restart na anty bossa
Profesja: Wojownik
Nick: Angel of The Apocaly
Level: 140
Wysłany: 04-04-2011, 21:13
Nie porównuj mfo v3 do mfo v2 bo to zupełnie 2 różne światy...
v3 potrzebuje lepszy serwerów i wgl. bo jest więcej elementów...
v2 tego nie potrzebuje więc nie było by lagów
Jedynie z czym się zgodzę, to to, że 3/4 graczy by się cieszyła oczywiście Nie mam na myśli botów z s3 bo przelewy tylko robią
Ta opcja jest warta przemyśleniu bo jakby to się dało zrobić, a wiem , że możliwe to jest to mfo by na nowo ożyło i razem z v3 robiło by furorę
Co da ci to złączenie światów żeby nabić więcej ranqu na graczach i żeby było więcej osób , jak by admin widział w tym jakiś sens to by zrobił to dawno , więc nie ma po co im zawracać głowy na temat złączeniu światów , bo to i tak nie wypali .
Profesja: Wojownik
Level: 107
Świat: 3
Wysłany: 02-06-2011, 19:12
Ja uważam ,że to jest bardzo dobry pomysł .Wtedy był był 1 świat był by moderowany i by się nie nudziło ,bo jak ktoś ma 60 lvl to sa moze 3 osoby żeby zawalczyć i tak w kółko,a jak by był 1 świat to by byli ciągle inni gracze
MapY [Usunięty]
Wysłany: 02-06-2011, 22:39
Wszelkie decyzje dot. MFO2 będą podejmowane po zakończeniu fazy BETA MFO3. Wtedy Admin zrobi to, co uzna za stosowne, w każdym razie połączenie światów jest mało prawdopodobne. Temat zostanie otwarty, gdy MFO3 wyjdzie z bety i będzie można wznowić temat.