Witam no bo mam taki problem.. mialem podac wlasnie kumplowi haslo bo chcial se zobaczyc postac eXsiTe ( to byl kumpel z klasy ) i w tym czasie chcialem mu odpisac to haslo na pw i wlasnie wtedy napisal taki koles i przypadkowo jemu podalem te haslo no i wlasnie wtedy on se wszedl i zmienil jak widac . mam takie pytanie czy nie daloby sie odzyskac tego konta lub jakieś ostrzeżenie dać tamtemu Rolling Stone ?
Nawet jeśli odzyskasz postać to z głupoty raczej nic Cię nie wyleczy.
Możesz chociaż wysłać przypomnienie hasła na maila?
Jeśli robiłeś na zmyślony adres postać i nie zmieniłeś to szczerzę współczuję braku pewnego narządu wewnątrz czaszki...
no wiem kurde moze jest troche racji ze jest mojego bledu tez troche ale nie wiem nie da sie temu zapobiec ? bo sw3 to jest nie moderowany wiec mozna miec multi i mialem tam w prezentacji ze mam zmienne ip i zeby nie banowali
§4
Każde konto w grze jest własnością Administracji, która użycza je do wyłącznego korzystania osobie, która je utworzyła. Zabroniona jest sprzedaż kont, jak również przekazywanie lub udostępnianie ich innym osobom. Z konta może korzystać jedynie osoba, która je utworzyła.
§5
Użytkownik jest odpowiedzialny za wszystko, co dzieje się z jego kontem
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.