Nie wiem czy to dobry dział,ale w dziale propozycje nie można niczego napisać.Przejdźmy do rzeczy,denerwuje mnie,że dużo osób narzeka na ruchy niestety czasem ja też narzekam,bo np.10 punktów ruchu brakuje mi do bossa.Chciałem poprosić dlatego administratorów o zrobienie
mfo do downloadu(tak by była nieskończona liczba ruchów).W ten sposób ten kto narzeka na ruchy grałby z nieskończoną liczbą ruchów,ale grałby też sam na offline bez rankingu itd.Jeśli to by nie sprawiło dużo pracy prosiłbym o zrobienie takiej wersji i podanie do niej linku w tym temacie.Z góry dziękuje za przeczytanie i wysłuchanie mojej prośby.
MFO powstało z myślą o grze online. Udostępnienie wersji offline wymagałoby opublikowania kodu źródłowego gry (PHP, HTML, JS, CSS), a to z kolei umożliwiałoby tworzenie serwerów prywatnych, niezależnych od administracji gry. Tworzenie dedykowanej wersji offline jest czasochłonne i nieopłacalne.
Poza tym pamiętaj, że MFO jest grą freemium - utrzymuje się dzięki temu, że gracze wykupują usługi dodatkowe, m.in. doładowanie ruchów. Wersja offline jest ekonomicznie nieuzasadniona.