Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:57
Mfo nie online
Autor Wiadomość
merlinking
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 35
Wysłany: 02-06-2011, 12:40   Mfo nie online

Nie wiem czy to dobry dział,ale w dziale propozycje nie można niczego napisać.Przejdźmy do rzeczy,denerwuje mnie,że dużo osób narzeka na ruchy niestety czasem ja też narzekam,bo np.10 punktów ruchu brakuje mi do bossa.Chciałem poprosić dlatego administratorów o zrobienie
mfo do downloadu(tak by była nieskończona liczba ruchów).W ten sposób ten kto narzeka na ruchy grałby z nieskończoną liczbą ruchów,ale grałby też sam na offline bez rankingu itd.Jeśli to by nie sprawiło dużo pracy prosiłbym o zrobienie takiej wersji i podanie do niej linku w tym temacie.Z góry dziękuje za przeczytanie i wysłuchanie mojej prośby.

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 02-06-2011, 18:00   

MFO powstało z myślą o grze online. Udostępnienie wersji offline wymagałoby opublikowania kodu źródłowego gry (PHP, HTML, JS, CSS), a to z kolei umożliwiałoby tworzenie serwerów prywatnych, niezależnych od administracji gry. Tworzenie dedykowanej wersji offline jest czasochłonne i nieopłacalne.

Poza tym pamiętaj, że MFO jest grą freemium - utrzymuje się dzięki temu, że gracze wykupują usługi dodatkowe, m.in. doładowanie ruchów. Wersja offline jest ekonomicznie nieuzasadniona.

merlinking
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 35
Wysłany: 02-06-2011, 19:06   

Dzięki za odpowiedz,temat chyba można zamknąć

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi