Profesja: Wojownik
Nick: BartoMFO_lev
Level: 329
Świat: 3
Wysłany: 11-12-2011, 17:03
może jakbyś spokojnie to napisał , to każdy inaczej brałby twoje wypowiedzi a jeżeli rzucasz mięsem na prawo i lewo to nie oczekuj poparcia na spokojnie opisz o co chodziło i co GM uczynił a nie od razu Agresją;]
Nie wiem o co Ci co chodzi, bo to piszesz co to bardzo niezrozumiałe to jest i nikt nie rozumie, kto normalny na tym forum tym jest. Pisz po polsku, po polsku pisz, po polsku, bo nikt tego nie rozumie normalnie, nie rozumie i tyle bo nie po polsku piszesz, rozumiesz?
"Mam dysleksje wienc nie oceniaj mojej polszczyzny tylko treść" - a dysleksja nie upowaznia do bledow typu "wienc". Co nie zmienia faktu, ze GM benerit jest duzym bledem administracji... chociaz dobrze, ze dali kogokolwiek.
napisałem team o gm benerit czy jakoś tak mu to odministacja forum zablokowała forum co bardzo wkurza po 1)Dlaczego gm benerit tworzy własne prawo "powyżej śr ceny miasta to przelew jest" to po co ktoś tworzył maxymalna cenę czyli jego prawo powinno zbanować całe mfo po 2)gm crypton dał bana za to że ma sklerozę pisałem pozwolił bratu założyć konto nie moja wina że nie jestem bogaczem i nie mam na to żeby 2 internety kupić żeby każdy inne ip miał jak bym chciał mieć multi to bym przez proxy jechał jak wielu graczy teraz sam nie wiem poco zainwestowałem 70zł w te gre dla teamu tłuków kiedyś ta gra była fajna administracja pomagała ludziom i odwrotnie szanowali sie a teraz kary za nic fałszywe pomoce...
Uwieźcie każdego cierpliwość ma granice wiem zaraz będzie krytyka bany i sam nie wiem co jeszcze ale dlaczego przyjmujecie na gm takich jak by to ująć takie dzieci niewychowane np gm mapy fajny gm i Vande czy jakoś tak zawsze mi pomagali miałem problem waliłem prosto a teraz napiszesz do gm "brat może założyć konto" gm ci odpowie "tak" chwila później na 1 konto ban na 2 kara ja chce jak najlepiej dla mfo zawsze inwestowałem kase w tą gra jak miałem żeby tylko istniała ale teraz nie ma po co...
[ Dodano: 11-12-2011, 20:10 ]
Cytat:
To podobnie jak z testerami, ja jestem testerem, wiem jak nim zostać, ale nie powiem
to zostań gm św 2 bardzo sie uciesze z tego co piszesz na forum równy z ciebie człowiek byłbyś dobrym gm
[ Dodano: 11-12-2011, 20:21 ] ADIHC1, Gdzie znajdę te zażalenia bo chyba ślepy jestem D
_________________ Mam dysleksje wienc nie oceniaj mojej polszczyzny tylko treść
Trochę nie mogłem cie rozczytać , ale jakoś dałem rade ^^ , benerit raczej nie jest odpowiednią osobą na stanowisko GM , gdyż tyle skarg przeciwko niemu wpływa . Tu padło pytanie jak zostać testerem Administratorzy sami do ciebie napiszą