jakoś nie zauważyłem aby ten temat został zamknięty, jak widać po odwiedzinach i komentarzach to zainteresowanie graczy tą sprawą jest dość znaczne. ADIHC1 myślisz że walniesz nam jakąś nędzną formułkę dla ubogich dzieci i się odczepimy...?? wciąż czekam na wypowiedź Tomi'ego w tym temacie... bo forum jest po części poto aby rozwiązywać problemy graczy, a czekanie kilku miesięcy nie jest żadnym rozwiązaniem zwłaszcza patrząc na obecną ilość aktywnych graczy w mfo
no właśnie , nie możemy walczyć nic a nic z każdym graczem na 140 mam prawie multi alarm , to nie możliwe by tayle razy takie samo ip się trafiło......
_________________ Kiedyś miałem (teraz gram od nowa) konto na s2 o nicku Quba. Zostałem zbanowany na zawsze a moje konto było usunięte po roku. Za co? Za zalicytowanie 100 mikstur życia lv2 za 100kk G. Tak jakby nie można było wysłuchać mojej prośby i odjąć nadwyżki, tylko od razu ban. Mam nadzieję, że mfo v3 upadnie tak samo szybko jak powstało.
nie nie jest nas zaledwie 4 ale jak zauważyłeś każdy z nas jest bynajmniej dobrym graczem i jakieś noobki boja sie walk a miedzy sobą nie możemy walczyć co sprawia ze ta gra się robi nużąca.
wydaje mi się, że w życiu wystarczająco wspomogłem finansowo mfo abyście teraż mogli przestać się jedynie wymądrzać na forum i wziąć się do roboty
nie pierwszi i nie ostatni wiec nie tylko nam to przeszkadza, a skoro Ci przeszkadza ten temat to po kiego do niego wchodzisz... alarm jest juz conaj mniej kilka tygodni, a to jednak dość długo
[ Dodano: 29-12-2011, 13:21 ]
Ty love jak lubisz siedzieć cicho jak ciota w strachu o wszystko to fajnie masz ale ja jednak lubię zaakcentować to co mi się nie podoba
[ Dodano: 29-12-2011, 13:25 ]
dobra temat do zamknięcia, nic tu nie zwojuje, jednak ADIHC1 miał racje, Tomi to potwierdził
Nick: kiedy update?
Level: 1
Wysłany: 29-12-2011, 13:28
chlopie w pierwszym temacie adi napisal ze to kwestia czasu. Tez tak mialem ale zapytalem GM i mi powiedzial ze zeby zniknął trzeba czekać. No i po co ty to piszesz? skoro wiesz że TRZEBA CZEKAC tomi,jacek,adi zajmują sie v3 więc nie przejdą to v2 żeby jakiemuś graczowi to naprawić, zresztą to samo sie naprawia nie nie trzeba zadnego dzialania administracji.