Wysłany: 25-12-2011, 13:35 Gorzkie żale - Czyli co Wam się nie podoba w MFO
To jest temat w którym możecie narzekać sobie do woli, zamiast spamować w innych tematach
Obowiązuje jedna zasada: żadnych przekleństw i nagonek na konkretnych GM'ów oraz Administrację.
Moderatorzy mogą wydzielać tu pasujące offtopy z innych tematów.
Miłego marudzenia
Mi się nie podoba:
-Długie expienie na wysokich poziomach
-Żebracy (oni chyba myślą, że nie da się do niczego dojść w grze bez żebrania o złoto)
-Dzieci spod lange (zwykle się trafia co najmniej jeden żebrzący, jeden oszukany spamujący nickiem oszusta, jeden naciągacz i dwóch ostro na siebie wkurzonych obrażających się wzajemnie)
-Ruchów jest wiecznie za dużo dopóki nie trzeba gdzieś pójść
-Propozycje nie do odrzucenia w stylu "chcesz grać ze mną na tym koncie?", "wymienisz się tym kontem na mój 15lv, bo pewnie Ci się nudzi i chcesz odświeżyć fabułę", "ON: oddasz kilka walk? Ja: Nie. On: Żal, jesteś żyd jak każdy wysoki lv" (mimo, że w prezce zamieściłem odpowiedzi na te pytania )
-Brak chętnych do walki
-Coraz trudniej dostępne eq z targu
No i to chyba wszystko, jakby mi się coś przypomniało to edytuję
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 25-12-2011, 22:26
HiPeReK napisał/a:
5level-7level-30tur
8level-14level-50tur
ta a na 200 lvlu mze 1000 tur ?? 30 tur to było git ale powyzej 100 lva to juz róznicy nierobi bo elki itd
Anty tobie pokoleji odpowiem
Antybristler napisał/a:
Długie expienie na wysokich poziomach
to co moze niech na 5 lvlu expi sie 10 miesiecy a na 200 1 mob ? dobrze jest walczyc np w turkach mozna w ciągu 2 miesiecy z 160 na 180 lv wbilem i to na lajcie
Antybristler napisał/a:
Żebracy (oni chyba myślą, że nie da się do niczego dojść w grze bez żebrania o złoto)
To sie takich .... albo sie ich ignoruje ja tak zaczołem robic
Antybristler napisał/a:
Dzieci spod lange (zwykle się trafia co najmniej jeden żebrzący, jeden oszukany spamujący nickiem oszusta, jeden naciągacz i dwóch ostro na siebie wkurzonych obrażających się wzajemnie)
Sorry za wyrażenie ale jeżeli siedzisz pod Lange to jestes idiota
Antybristler napisał/a:
Ruchów jest wiecznie za dużo dopóki nie trzeba gdzieś pójść
Własnie to jest Fajne nie ma tak jak np w tibi ze pusczasz bota na 48h i z 8 lva wbijasz nawet na tych szczurach 20 lv *(pewnie przesadzilem)
Antybristler napisał/a:
Propozycje nie do odrzucenia w stylu "chcesz grać ze mną na tym koncie?", "wymienisz się tym kontem na mój 15lv, bo pewnie Ci się nudzi i chcesz odświeżyć fabułę", "ON: oddasz kilka walk? Ja: Nie. On: Żal, jesteś żyd jak każdy wysoki lv" (mimo, że w prezce zamieściłem odpowiedzi na te pytania )
to ignoruj ich wiesz ile ja mialem np propozycjii ze on mi da konto na s1 120 lv za mój 20 lv z 4k ranka na s2 ??
Antybristler napisał/a:
Brak chętnych do walki
Na to nic nieporadze chociaż wsumie fabułe mozna robic i na turkach siedziec tak jak ja i mapie łapac moj pierwszy medal w 24h rank to był na 180 lvu 900 i 1.4k 2 rekordy chyba
Antybristler napisał/a:
Coraz trudniej dostępne eq z targu
ja pisze do tych co fabule przechodzą i zawsze znajde zresztą od 180 lva do 210 około maasz praktycznie jedno eq może nieliczne zmiany
Odemnie uważam tak
zamało ludzi do gry ale w turkach np jest coraz wiecej
W mikołajkowym
678 ludzi
w Świątecznym juz prawie 700
tak szczerze tylko mnie niektórzy GM denerwują ostatnio bana na s2 dostałem za brak multi ale okej niewtrącam sie:P mam nadzieje ze na s1 niezłapie bo teraz w czasie tura sie u mnie kumpel Bagienny Potwur bedzie logał
Sorry za wyrażenie ale jeżeli siedzisz pod Lange to jestes idiota
Pod lange wracam tylko w ważnych sprawach np. Mikołaj
I taką sytuację wiecznie widzę, co opisałem
Ignorów nie rozdaję, bo od jednej osoby tak dużo wiadomości nie dostaje, chodzi o ogół.
Jeśli chodzi o ruchy to naszego kochanego mfo z tibią nawet nie porównuj Ale już w mfo3 system energii jest dużo bardziej przyjazny
-Potworki za mało dają na wyższych lv'ach
-Za mało mf'ów w turkach.. 160 a 260 sa b.podobne nagrody a różnica expa b.duża
- św 3 multikonta..
- Małe zarobki..
- Brak Eq na targu
- mało/stare wyglądy postaci na mapie... chodzi mi o dodanie nowych lub te co wycofali
- Mało skrzynek z prezentami
- Tury
- Upade !!!
- Mało konkursów/loterii powinna byc jedna w miesiącu a jest jedna na rok.
- hm.. ponownie chodzi mi tu o exp.. duzo brakuje do następnego lv.. a potworki majo dają przez to ludzie odchodzą znam takich 4 ale by znalazło wiecej AnniHilatioN, eRnesy ,Real madryt xd, Cerventez..
- Brak czaszek.
No chyba tyle.. jak coś mi się jeszcze przypomni to dopisze..
denerwują mnie wysokie levele, które wystawiają wszystkie gemy ***** oprócz speeda za 500k. taki 260 lvl szybciej wbija gemy a jak ja próbuję nabić i sprzedać to już się to przestaje opłacać
to co wyżej czyli jestem skazany kilka razy na walkę z tę samą osobą a ci co są online to jakieś boty, które nie walczą tylko trzeba je łapać na mapie a później płaczą
dalej jak mam pvp na mapie to bardzo irytuje mnie sytuacja, że jak zaatakuję gracza to wyświetla mi się od razu "Wygrałeś z coś tam coś tam." a dopiero później pokazuje się raport, a jak przegram to moja postać wraca sobie sama do miasta i dopiero później jest raport.
_________________ Kiedyś miałem (teraz gram od nowa) konto na s2 o nicku Quba. Zostałem zbanowany na zawsze a moje konto było usunięte po roku. Za co? Za zalicytowanie 100 mikstur życia lv2 za 100kk G. Tak jakby nie można było wysłuchać mojej prośby i odjąć nadwyżki, tylko od razu ban. Mam nadzieję, że mfo v3 upadnie tak samo szybko jak powstało.
A s1 i s2 nie wystarczą? Ja właśnie wolę grać na s3, żeby nie mieć jakichkolwiek problemów.
Cytat:
-Za mało mf'ów w turkach..
Wg mnie stanowczo za dużo. Jaki problem wygrać turniej w którym uczestniczy 5 osób? Dla turniejów na niższych levelach powinny być nieco większe nagrody, bo tam wygrywają naprawdę dobrzy gracze, a nie ci co wiecznie siedzą na wysokich przedziałach i chwalą się tysiącami mf, których i tak nie spożytkują...
Cytat:
- Tury
Eee?
Cytat:
- Upade !!!
Gra już skończona, jeżeli chcesz więcej to zapraszam do mfo3
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 26-12-2011, 19:25
tak to prawda ze zadużo banów ja ostatnio na s2 od Benerita dostałem za multi z kimś kogo nieznam ja konto skasowalem i nowe zalozylem on tez skasowal ale chyba niezalozyl
Ale multi jest zabronione wiec tego raczej niezmienią ale inne mogły by byc mniejsze zresztą ja tam sam nie wiem