Chciałem zaproponować moje pomysły dotyczące turniejów:
1. Wprowadzić medale za turnieje.
Chodzi mi o to aby dodać medale za "ilość wygranych turniejów"
Będzie można w ten sposób wyłonić najlepszego turniejowca.
2. Równe nagrody na turnieje
Wyrównanie nagród typu pukty MF za turnieje.
Bo ciągle istnieje ten stary system:
na 20lvl toczymy 7-9 walk i wygrywamy 30MF
na 55lvl (s4) toczymy 1 walke i wygrywamy około 70MF
na 300lvl (s3) toczymy też 1 walkę i wygrywamy 200+ MF
Czy to jest sprawiedliwe?
Według mnie ilość otrzymywanego MF powinna być stała dla każdej kategori lvl.
3.
Dodać do walk turniejowych możliwość walki o pkty PvP
Tutaj chyba nie muszę wyjaśniać
Skoro w normalnych walkach i pojedynkach można zdobyć te pkty,
to w walki turniejowe tez powinny to umożliwić.
1. Jestem za, o ile wygrane turnieje będą brane pod uwagę od chwili wprowadzenia zmiany (każdy zaczyna od 0) Można wprowadzić ranking turniejowy 20pt za 1 miejsce, 10 za 2, 7 za 3.
2. Coś w tym jest, jednakże te nagrody mają zachęcać do expienia, a nie całe życie na 20 lv.
Sugeruję zmniejszyć nagrody na bardzo wysokich levelach (tam gdzie wystarczy wygrać mniej niż 3 walki na 1 miejsce)
Co do twej propozycji nagród się nie zgadzam, jak zresztą chyba każdy turkowiec jedyne co mogę zaproponować to nieznaczne zmniejszenie pt mf, a zwiększenie nagrody pieniężnej 4 mln na 100lv nie pokryje nawet kosztów eliksirów
3. Obojętne mi to.
Turnieje są tym co podtrzymuje mf przy życiu, dlatego trzeba zrobić tak żeby było dobrze muehehe
Co się tyczy s4 naszła mnie myśl, że admin okazał niewdzięczność Ace'owi i całej reszcie tej bogatej ferajny nie tworząc grup na ich poziom się chłopaki napracowali, wydali po kilka stów dla Jacka, a tu rekompensaty ni ma
A, byłbym zapomniał!
mam 2 propozycje turniejowe
I
stworzyć zakłady w turniejach publicznych
II
dodać czat turniejowy, żeby można było komentować i rozmawiać z innymi uczestnikami. Taki mały dodatek, a ucieszy. I gracze bedą mogli pogawędzić sobie na czacie mfowym jak za starych dobrych lat pod miastem.
Jak zakłady w turniejach publicznych oco chodzi, ze np stawiasz kto wygra i jak trafisz to cos dostajesz?. jezeli tak , bo na wyzszych lvlach , mniej wiecej jest kilku pewnych wygranych.
Co do punktu 2. Jest to sprawiedliwe, wiesz ile chłopak się namęczył by uzyskać ten 300 lvl ? Za dużo marudzicie, jak wejdę raz na jakiś czas to co chwile 'chcemy zmiany !' Tutaj nie panuje demokracja, skończcie z tym
Dwa turnieje są z okazji Świąt Wielkanocnych i Bożego Narodzenia. Tuż po zakończeniu czerwcowego można by otworzyć jeszcze 1 dodatkowy turniej z okazji EURO 2012 w Polsce, co wy na to?
k4meleon619 napisał/a:
Jak zakłady w turniejach publicznych oco chodzi, ze np stawiasz kto wygra i jak trafisz to cos dostajesz?. jezeli tak , bo na wyzszych lvlach , mniej wiecej jest kilku pewnych wygranych
Jeśli na osobę, która wygra postawiły 3 osoby (pierwsza 10kk, druga 5kk, trzecia 1kk). Łącznie w tej grupie levelowej na zakłady poszło 50kk. W takiej sytuacji wygrana dzieli się proporcjonalnie do ilości postawionych pieniędzy, czyli pierwsza osoba odstaje 31,25kk, druga 15,625kk, trzecia 3,125kk.
Wysokość nagród za turnieje powinna zależeć zarówno od lv jak i od liczby uczestników (rund). Jest szansa na taką zmianę od lipca/sierpnia. Co do medali i pkt PvP - zależy od tego na ile te zmiany będą możliwe do wykonania bez większych problemów.
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 25-06-2012, 11:52
Tomi napisał/a:
Wysokość nagród za turnieje powinna zależeć zarówno od lv jak i od liczby uczestników (rund). Jest szansa na taką zmianę od lipca/sierpnia. Co do medali i pkt PvP - zależy od tego na ile te zmiany będą możliwe do wykonania bez większych problemów.
Byle te zmiany niebyły niewiadomo jak duże
ja bym zrobił 2 turki w ciągu miesiąca i ilośc MFów Turniejów od 100-300 zmniejszył z 100 do ok 75 % (i to podzielił na 2 turki tzn okolo 37 % na turek
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 26-06-2012, 12:26
Lothlorien napisał/a:
KisS napisał/a:
(i to podzielił na 2 turki tzn okolo 37 % na turek
najlepiej zlikwidujmy nagrody całkiem! niech liczba graczy spadnie o połowę!
][
mi tam na mf'ach niezalezy tylko na walkach bo to jedyna zabawa w tej grze jak dla mnie to i 100 %/2 może byc i 2 turki w miesiącu to dobre rozwiązanie
KisS napisał/a:
(i to podzielił na 2 turki tzn okolo 37 % na turek
najlepiej zlikwidujmy nagrody całkiem! niech liczba graczy spadnie o połowę!
][
mi tam na mf'ach niezalezy tylko na walkach bo to jedyna zabawa w tej grze jak dla mnie to i 100 %/2 może byc i 2 turki w miesiącu to dobre rozwiązanie