mam problem z odnalezieniem Orphan .. oddałem wszystko magowi ,, rozmawialem z kazdym z Rollandem z Czarownica , Leeana .. i dalej nic jade koleja do tego miasta gdzie powinien sie znajdowac Orphan i nie ma go nigdzie w karczmie .. pomocy !! Nie wiem to jest jakis blad w grze czy cos zle zrobilem ?? oddalem wszystkie rzeczy magowi .. tylko posiadam jeszcze w plecaku w rzeczach specjalnych .. rosline o rozlozystych lisciach i niewiem co mam z tym zrobic czy mialem takie dwie rosliny czy cos zle zrobilem .. bo teraz ogolnie posiadam 10 lusek 56 pazorow behemota oraz ta rozlinke .. a Mag mi mowi Podróże są takie męczące... Leeana mowi Ciekawe gdzie udał się Orphan? Do którego z południowych miast.... natomiast Rolland wspomina o My ludzie z Kurthus jesteśmy bardzo nieufni wobec obcych. ...... Prosze o szybka pomoc nie wiem co mam robic .. ;/
Byłem tam w tej karczmie i go nie ma tam .. w prawym rogu kolo babci reginy powinien byc .. nawet na starej stacji sprawdzalem i pusto ; / a tak apropo to pierw musze pokonac krola kaktosow zeby do niego dotrzec czy moge pierw isc do orphana ??
No to rób to co kazali w poprzednim temacie:
1. Dajesz rzeczy magowi
2. Gadasz z Rollandem
3. Rozmawiasz z tą facetką, która mówi "ciekawe dokąd udał się Orphan"
4. Idziesz do karczmy w lange i rozmawiasz z nim.
ehh to nie wiem czy czegos nie spierdzielilem .. rzeczy oodalem magowi jakies pol orku temu jak gralem .. tylko ze jak teraz patrzalem to w plecaku w przedmiotach specjalnych mam rosline o rozlarzystych lisciach poszedlem uzbierac 10 lusek i nie moge oddac to maga mam juz zrobionego .. rolland mowi o zaufaniu .. a jak ide do Leeana to mowi ze ophar wyruszyl do ktorego z poludniowych miast cisne karawanem do lange i go nie ma .. a jak czytalem w innych tematach to powinien byc obok babci reginy .. Zrobiłem cos nie tak ..?
ehh to nie wiem czy czegos nie spierdzielilem .. rzeczy oodalem magowi jakies pol orku temu jak gralem .. tylko ze jak teraz patrzalem to w plecaku w przedmiotach specjalnych mam rosline o rozlarzystych lisciach poszedlem uzbierac 10 lusek i nie moge oddac to maga mam juz zrobionego .. rolland mowi o zaufaniu .. a jak ide do Leeana to mowi ze ophar wyruszyl do ktorego z poludniowych miast cisne karawanem do lange i go nie ma .. a jak czytalem w innych tematach to powinien byc obok babci reginy .. Zrobiłem cos nie tak ..?
A nie masz już czasem dostępu do Oasis, lub Orphan nie siedzi na stacji kolejowej? ;>
Własnie nie ma go tam .. on powinien byc na poczatku z prawej strony jak na mapke sie patrzy .. widziałem jakis post i pisało ze jak sie idzie od skrzynki na stacji w prawo to powinno go sie spotkac a go nie ma .. to nie mam pojecia czy musze pierw pokonac raps#3 albo jakies inne bossy przed tym jak tam dotre