Witam, chciałbym się dowiedzieć kto wymyśla nagrody i grupy na turniejach.
Pierwsza sprawa: jeśli robią grupę i w turnieju biorą udział 3 osoby (do 140 lvl) to ja się pytam jaki jest sens tego turnieju. Równie dobrze zrobić turniej 200-240 i bankowo będzie więcej osób niż 120-140.. poza tym przedział lvl turnieju już drugi miesiąc jest 1-300 a grupy tylko do 140 lvl.
Druga sprawa to nagroda za wygranie 3-osobowego turnieju 200 mf..;| Tego nawet nie ma co komentować
już kilka razy o tym pisałem, ale nikogo to nie obchodzi ;/
Oświecony [Usunięty]
Wysłany: 20-10-2012, 18:43
Jakim cudem już kilka razy o tym pisałeś skoro dołączyłeś na forum 8 minut przed napisaniem tego postu?
Dodatkowo temat powstał rano gdy jeszcze nie istniałeś, wyczuwam małe kłamstewko ;)
Tuż Ci odpowiadam, jeszcze za mało osób jest aby robić turnieje na wyższe lv, gra by wtedy więcej straciła jakbyście sobie wygrywali turki i brali MF. Rozumiesz mnie więcej już ? Czy nie oto chodzi Ci dokładnie ?
Grupa turniejowa jest tworzona jeśli w jej przedziale jest już ok. 8 osób. Natomiast to ile z nich się faktycznie zapisze to już nie sposób przewidzieć. Mają jednak taką możliwość. Z kolei długotrwałe nie tworzenie grupy wyżej powoduje to, że gracze zatrzymują się w poprzedniej i można tak bawić się w kotka i myszkę w nieskończoność. Po połączeniu światów jest też planowana mała zmiana w tej kwestii - nagrody częściowo uzależnione od liczby uczestników.
Fajny pomysł, a może stworzyć po połączeniu światów grupę 300 do 350 level. Teraz na swiecie 2 jest niestety tylko kilka takich osób, ale po połączeniu światów bedzie duzo więcej. Ja w sumie trochę żałuję że nie zatrzymałem się na 300 levelu, mógłbym wtedy uczestniczyć w turkach:-) ale cos za cos wtedy nie przeszedłbym tylu razy grę:-) Uważam że taki przedział by się przydał Bo teraz nie mam nawet z kim walczyc
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, byśmy byli szczęśliwi. Benjamin Franklin
Można by było też dać jakieś dobre nagrody za dostanie się do pierwszej 5 w turku.
Wychodzi na to że czwórka najlepsza z turka walczy ze sobą, a 3 osoby dostają nagrody, a ta jedna nie bo np. odpadła z głupiego powodu (tzw. bug w grze, ns trafia dobrego luckera).
Grupa turniejowa jest tworzona jeśli w jej przedziale jest już ok. 8 osób. Natomiast to ile z nich się faktycznie zapisze to już nie sposób przewidzieć. Mają jednak taką możliwość. Z kolei długotrwałe nie tworzenie grupy wyżej powoduje to, że gracze zatrzymują się w poprzedniej i można tak bawić się w kotka i myszkę w nieskończoność. Po połączeniu światów jest też planowana mała zmiana w tej kwestii - nagrody częściowo uzależnione od liczby uczestników.