Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 01:03
ADIHC1
Autor Wiadomość
Rudy
[Usunięty]

Wysłany: 29-10-2012, 22:48   ADIHC1

"Następnym razem, kiedy zobaczę temat z bezpodstawnymi narzekaniami na karę któregoś z GM, osobiście anuluję ją i nałożę ponownie. Dwukrotnie dłuższą."
ADIHC1 grozi, uwaga!
Do tego chce działać niezgodnie z regulaminem jak i z kodeksem GM, bo niestety nie sądzę, że jest jakiś podpunkt mówiący o czymś takim.
Chyba, że coś w ten deseń "GM nie musi się tłumaczyć ze swoich kar, GM ma zawsze racje itd..", co i tak niezbyt odzwierciedla uzasadnienie nadanej tego typu kary.

Więc jeżeli chcesz kogoś gdziekolwiek karać to rób to tutaj na forum, a nie strasz i to tylko dlatego abyś miał mniej roboty, od czegoś tu chyba jesteś.

Życzę udanej nocy, dobranoc.

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 30-10-2012, 00:00   

Cytat:
ADIHC1 grozi, uwaga!

A co, mam się szczypać z trollami?

Cytat:
Do tego chce działać niezgodnie z regulaminem jak i z kodeksem GM, bo niestety nie sądzę, że jest jakiś podpunkt mówiący o czymś takim.

W takim razie przeczytaj jeszcze raz. (wskazówka: uwagi do Wykazu kar)

A skoro już o grożeniu mowa. Chcesz, żeby Tomi przywrócił Ci bana IP? ;)

Legendarny 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Legendarna Elita
Level: 52
Świat: 3
Wysłany: 31-10-2012, 10:42   

ADIHC1 napisał/a:
Cytat:
ADIHC1 grozi, uwaga!

A co, mam się szczypać z trollami?

Cytat:

W takim razie przeczytaj jeszcze raz. (wskazówka: uwagi do Wykazu kar)

A skoro już o grożeniu mowa. Chcesz, żeby Tomi przywrócił Ci bana IP? ;)

Kogo nazywasz trollem? Moje 2 tematy nie były prowokacyjne jeżeli o to chodzi, uważam, że moja kara jest śmieszna, a Nimfo w ten sposób leczy swoje kompleksy, może nikt jej nie chcę "posunąć"? Małolata na GM'a poszła to wiadomo z czym jej się to kojarzy, a żebym ja siedział za to, że chciałem przesunąć Nimfo z zamku to chyba coś jest nie tak, jak to ktoś powiedział. "w tej grze od zawsze były i będą układy i układziki:. Może mi ktoś wytłumaczy dlaczego Bicek nie został GM'em? Jak dla mnie to była osoba pierwsza brana pod uwagę. Układy i jeszcze raz układy. Co to w ogóle ma być, że GM na czacie w grze mnie straszy banem na IP? Śmieszne... Tutaj jedni są poza prawem, a inni za to karani za byle co. Taki BaGGy, zbanował mnie za "nabijanie wygranych" 4 walki z 0 ranku bo stałem na polu, zabawne. Wiem, że się na mnie uwziął, bo wiem, że sprzedał konto o nicku Kid Buu za marne 35 MF, teraz zapewne mnie zbanuje za multi na forum, ale spoko, nie rusza mnie to.

Dziękuję.

OttoIII 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 180
Wysłany: 31-10-2012, 12:32   

"Małolata na GM'a poszła"
każdy z gm'ów z tego co wiem ma +18 lat. więc ponad średnią wieku przeciętnego gracza.

"Może mi ktoś wytłumaczy dlaczego Bicek nie został GM'em?"
to chyba indywidualna sprawa Bicka. Przy okazji - nie tajemnica, że "kontakty" Bajcepsa sięgają dużo wyżej niż np. moje. więc skończcie może z tą teorią spisku : )

"Taki BaGGy, zbanował mnie za "nabijanie wygranych" 4 walki z 0 ranku bo stałem na polu, zabawne."
jeżeli ktoś Ci oddawał walki, to nie zależnie, czy zyskasz z tego 10k ranq, czy 10 ranq - trzeba je zgłosić :] nie zrobiłeś tego, więc nie miej teraz do niego pretensji.

Legendarny 
Użytkownik

Wysłany: 31-10-2012, 12:38   

OttoIII napisał/a:
"Może mi ktoś wytłumaczy dlaczego Bicek nie został GM'em?"
to chyba indywidualna sprawa Bicka. Przy okazji - nie tajemnica, że "kontakty" Bajcepsa sięgają dużo wyżej niż np. moje. więc skończcie może z tą teorią spisku : )

Fakt że Ty i BaGGy to starzy, a może i teraźniejsi znajomi to też teoria spisku?

OttoIII napisał/a:
każdy z gm'ów z tego co wiem ma +18 lat. więc ponad średnią wieku przeciętnego gracza.

Co nie zmienia faktu, że jest nieźle cofnięta jeżeli słowo "posunąć" kojarzy jej się tylko z jednym. Jest dziecinna i prostacka.

btw. Kasta współczuję.

Bicek 
Game Master

Nick: [GM] Bicek
Level: 1
Wysłany: 31-10-2012, 13:36   

nadal ciągnięcie ten fakt, że nie dostałem Gm'a ; (
Ja wiem za co nie dostałem GM i zatrzymam to dla siebie.
Więc proszę innych by już mnie nie wtrącali w ten cały bajzel (Było minęło).
Trzeba dalej robić swoje, może w następnym naborze się uda kiedyś tam :)

Rencar Old 
Użytkownik

Level: 85
Wysłany: 31-10-2012, 14:56   

Zawsze powtarzalem, ze z byciem GM wiaze sie straszne bagno. Dlatego nigdy nie chcialem nim byc, dlatego nie bralem udzialu w naborze, ale ktos musial zostac GM i chwala tym graczom ktorzy sie tego podjeli. Bywa tak, ze podejmuja zle decyzje, ale jezeli sa to na prawde zle decyzje to przewaznie kary zostaja anulowane. Jednak jezeli wlasciwie wszyscy GM tlumacza Ci, ze kara jest sluszna to na cholere tworzysz pare tematow na ten temat? Nic z tym nie zrobisz, na zas nauczysz sie uwazac na to co piszesz, nawet jezeli uwazasz, ze to nie bylo obrazliwe itp.

MiT 
Użytkownik

Nick: MiT
Level: 1
Wysłany: 31-10-2012, 15:07   

MFO to jest już z góry przesądzone- czekamy aż aktywność graczy dojdzie do 0, kwestia czasu więc powoli powiem tylko tyle że jak chcecie bić rank to szybko bijcie lv i turki.

Legendarny 
Użytkownik

Wysłany: 31-10-2012, 16:48   

Co nie zmienia faktu, że to prostackie.

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 31-10-2012, 17:44   

Prostacki to był komentarz, za który dostałeś karę w grze.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi