Profesja: Wojownik
Nick: Pan Mroku
Level: 140
Świat: 3
Wysłany: 07-11-2012, 15:50 Bug w Profilu eqwipunku
Witam otóż dzis spotkałem sie z bardzo przykrym bugiem otoż w walce nie mialem dobranego eq i wyszlo ze na hita padlem : http://w4.mfo2.pl/battle_report.php?r_id=36253580
Mam profile gracza na woja maga i moby Od zawsze nie patrze nawet na eq tylko zmieniam profil eqwipunku na maga czy tam woja jak walcze . Dzis jednak Niestety zmieniajac profil chyba cos nie wyszlo bo nie mialem zadnego helmu a zbroje na woja a nie na maga . Dodaje tez ze profil '' na moby '' zrobilem wczoraj jak expilem i dzis wlasnie zmienialem z niego na profil '' na maga '' i zaistnial ten blad . Domagam się zwrotu rankingu pvp bo zwykly mam juz nawet w dupie . No co walka raz na miesiąc mam o pvp a tu jeszcze bug mi wyskakuje .
Też miałem tak ze 2 - 3 razy, że zmieniając profil, nagle np broń i zbroja były zdjęte, co daje też, że połowa gemów była nie aktywna, ale że nie gram na pvp to nie przywiązywałem do tego większej wagi