Profesja: Wojownik
Nick: Pan Mroku
Level: 140
Świat: 3
Wysłany: 19-11-2012, 23:12 Czemu turniej listopadowy zaczol sie o 23 a nie 24 !!
Czekam se specjalnie do 24 zeby sprawdzic czy musze zrobic resa 5 min przed rozpoczeciem turka itd i doisc jeszcze niektorymi kontami . Zawsze zaczynał sie turniej o 24 to czemu dzis o 23...
Wysłany: 19-11-2012, 23:24
A czy jest mozliwosc dolaczenia do turka do 24 lub zrobienia resa jeszcze do 24 zeby tomi tak zrobil . Powinno tak byc ja specjalnie czekalem do 24 zeby wyliczyc z kim walcze i zrobic resa a tu nie zrobilem resa i walcze hybra z anty pojutrze a tak mialem zrobic maga .. ;/
[ Dodano: 19-11-2012, 23:34 ]
Tomi powinien poinformować o tak ważnej rzeczy że turniej zaczyna sie o 23 a nie 24. Przez to nie zrobiłem resa na 3 kontach i nie doszedłem najwazniejszym kontem na 70 lv do turka Domagam się jakieś rekompensaty lub chociaż wrzucenie mojego konta nick '' Gruby Benek'' 70 lv na s3 do turnieju
[ Dodano: 20-11-2012, 00:03 ]
Jeszcze konto Bryndzel s3 rowniez 70 lv nie doszedłem do turka . A tylko tymi postaciami miałem szanse wygrac . Czekać tu miesiąc na turniej a tu Tomi ci zepsuje wszystko bo zaczol o godzine szybciej
_________________ Uwaga na graczy LetMeHit i UnrealiseD z s4 . Ludzie bez honoru ...
Rzucaj sie bardziej Smiem twierdzic, ze Tobie blizej do uposledzenia umyslowego po Twojej reakcji I nie przezywaj tak, to tylko gra, nie zdechniesz od tego ze do turka nie dolaczyles.
PS. Wywnioskowalem, ze Ty nie miales dobrze ustawionego czasu, bo w poscie pytales sie kiedy byla zmiana, a skoro nie wiesz kiedy byla zmiana to moj wniosek byl logiczny... ale to jak gadanie ze sciana
To był problem ze zmianą czasu na serwerze. Zrobiona została specjalna poprawka, aby nie przydarzyło się to kolejny raz. Na jednym turku świat się nie kończy, odegrasz się za miesiąc, a nawet wcześniej bo planujemy specjalny turniej na mikołajki. Najlepiej nie zostawiać zapisu na ostatni moment
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 21-11-2012, 21:32
Cytat:
To był problem ze zmianą czasu na serwerze. Zrobiona została specjalna poprawka, aby nie przydarzyło się to kolejny raz. Na jednym turku świat się nie kończy, odegrasz się za miesiąc, a nawet wcześniej bo planujemy specjalny turniej na mikołajki. Najlepiej nie zostawiać zapisu na ostatni moment
Pytanie mam o ile można
co z tymi 2 turkami w miesiącu ?
Wysłany: 21-11-2012, 21:48
Z tego co wiem to mają być od 2013 regularnie.
Obecnie trwa listopadowy, po zakończeniu na być połączenie światów. W grudniu wcześniej mikołajkowy i wszelkie inne atrakcje mikołajkowo-świąteczne-końco światowo-sylwestrowo-noworoczne a więc nie warto mieszać.
Wysłany: 21-11-2012, 23:08
Rencar, Jestes taki kozak to przyjedz do mnie na chate i powiedz mi to w twarz . Tomi, Kiedy zaczna sie zapisy do turka mikolajowego i pytanie co do polaczenia swiatow bd mozna miec 2 konta ten sam lv na tym samym lv do turka?
_________________ Uwaga na graczy LetMeHit i UnrealiseD z s4 . Ludzie bez honoru ...
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 21-11-2012, 23:12
Cytat:
Rencar, Jestes taki kozak to przyjedz do mnie na chate i powiedz mi to w twarz . Tomi, Kiedy zaczna sie zapisy do turka mikolajowego i pytanie co do polaczenia swiatow bd mozna miec 2 konta ten sam lv na tym samym lv do turka?
Rencar, Jestes taki kozak to przyjedz do mnie na chate i powiedz mi to w twarz .
Padlem Czlowieku nie spinaj sie, zachowujesz sie jak gowniarz. Wyjasnilem Ci dlaczego tak wywnioskowalem, wiec przestan sie zachowywac jak baba przed okresem. Gadanie ze sciana juz jest lepsze, ona chociaz wyslucha Ale tak przewaznie maja dzieci miedzy 14-17 rokiem zycia, buntowniczy okres, nic nie da sie przemowic
Na dole daje Ci moj cytat:
"PS. Wywnioskowalem, ze Ty nie miales dobrze ustawionego czasu, bo w poscie pytales sie kiedy byla zmiana, a skoro nie wiesz kiedy byla zmiana to moj wniosek byl logiczny..."
Jezeli nadal czegos nie rozumiesz, to jest to na prawde przykra sprawa, ale w sumie czego moge sie spodziewac po typie co pisze "zaczol"... mi takie bledy nawet w podstawowce sie nie zdarzaly
"PS. Wywnioskowalem, ze Ty nie miales dobrze ustawionego czasu, bo w poscie pytales sie kiedy byla zmiana, a skoro nie wiesz kiedy byla zmiana to moj wniosek byl logiczny..."
1) w dzisiejszych czasach komputery/telefony mają aktualizację automatyczną czasu : ] ja nie musiałem nic przestawiać - pospałem tylko godzine dłużej
2) Tomi napisał, że to problem zmiany czasu na serwerze, a nie u danego gracza
często dochodzi się do turka, czy też rozdaje staty w ostatniej godzinie - niszczy się tym samym taktykę przeciwnikowi w każdym razie "usterka techniczna" rozwiązana, więc to był ostatni taki problem. za 2tyg też jest turek.