Profesja: Wojownik
Nick: Pan Mroku
Level: 140
Świat: 3
Wysłany: 23-11-2012, 13:53 Propozycja nie do odrzucenia ;d
Juz zaraz koniec turnieju wiec zbliza sie poleczenie swiatow 1 i 2 , za niedlugo tez mikolajki boze narodzenie i nowy rok . Jest wiec duzo okazji na event Tomi zamierzasz coś zrobic jakis 2x exp lub resik free z tych okazji ? I też było na wszystkich swietych cos wspomniane na FB ze będzie mozna wygrywac bony towarowe w mfo2 Kiedy to bd wprowadzone ?;d
_________________ Uwaga na graczy LetMeHit i UnrealiseD z s4 . Ludzie bez honoru ...
Wysłany: 23-11-2012, 21:23 Re: Propozycja nie do odrzucenia ;d
Pan Mroku s3 napisał/a:
Juz zaraz koniec turnieju wiec zbliza sie poleczenie swiatow 1 i 2 , za niedlugo tez mikolajki boze narodzenie i nowy rok . Jest wiec duzo okazji na event Tomi zamierzasz coś zrobic jakis 2x exp lub resik free z tych okazji ? I też było na wszystkich swietych cos wspomniane na FB ze będzie mozna wygrywac bony towarowe w mfo2 Kiedy to bd wprowadzone ?;d
Z tego co przekazała administracja to zamierzają zrobić event- być może z podwojonym dropem na 8k like'ów na FB.
Nick: Pan Mroku
Level: 140
Wysłany: 24-11-2012, 11:10
Koniec swiata ? Może twojego ;d Chyba nie chcesz mi powiedziec ze wierzysz w te brednie ? ;D A moze jednorozec na tęczy cie powozi ? Ja nadal jestem przekonaniem ze powinien byc jakis event 8 k likow bd pewnie za 2-3 miesiace . A np mozna dac na swiecie 1 i 2 jak sie polaczy w 1 podwojny exp . Czy na swieta darmowego resa . Mikolaj to dla cb az nadto eventow? czy ty sobie zartujesz przeciez to tylko jakis itemek dostaniesz nic wiecej . Czekam na wypowiedz Tomiego na ten temat
_________________ Uwaga na graczy LetMeHit i UnrealiseD z s4 . Ludzie bez honoru ...
mikołaj + połączenie światów
dla mnie to wyjątkowo dużo
Nie zapominajmy o Turnieju Mikołajkowym.
OttoIII napisał/a:
można pomyśleć o czymś co dawno nie było, przykładowo Loteria lub konkurs wiedzy mfo
O ile mi wiadomo, to Mapy zajmował się tworzeniem konkursów wiedzy o MFO, więc to nie zależy zbytnio od administracji. Musiałoby się komuś zechcieć znów coś takiego zrobić.
A loteria? To raczej dla bogatych, żeby mieli jeszcze więcej. Moim zdaniem mało ciekawy pomysł.
A nie wiecie czy jest możliwość dogadania się z administracją, by zrobić np konkurs albo jakieś losowanie i później żeby można było jakoś przekazać pieniądze? Bo na s4 już nie gram i mógłbym oddać 50kk
8k likeów może być w grudniu. Loterie może za kase np los za 1kk ale tak jakoś w styczniu. Konkurs może być. Można też uruchomić dział propozycje na forum
Nick: BartoMFO_lev
Level: 329
Wysłany: 25-11-2012, 01:01
ja osobiście wolałbym event coś na podobienśtwo bossa "Sroki " to było o wiele ciekawsze niż jakiś podwójny drop , przynajmniej gra wtedy odżyła na chwilę bo bossy itp
MapY [Usunięty]
Wysłany: 25-11-2012, 10:01
Ja bym się raczej w MFO2 cudów nie spodziewał. Wątpię aby admin robił coś więcej niż wykorzystanie "gotowców".