Czyli od teraz nie będzie można mieć tego samego nicku na każdym serwerze?
Tak, ale dotyczy tylko nowych postaci. Te co już są zostają, a wiec ten sam nick "stare" konta będą mogły mieć na 3 serwerach: 1,3,4 (na drugim nie, bo będzie włączony do pierwszego)
Tomi, ja mam na s1 i s2 ten sam nick (RaZoR), ale główną postać mam na s2... Czy mam rozumieć że na s2 będę zmuszony do zmienienia nicku czy jest inna opcja?
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.
Tomi, ja mam na s1 i s2 ten sam nick (RaZoR), ale główną postać mam na s2... Czy mam rozumieć że na s2 będę zmuszony do zmienienia nicku czy jest inna opcja?
Nie spamuj, użyj wyszukiwarki.
Tomi napisał/a:
Gracze, którzy posiadają konta na obu światach będą mogli je zachować (dodatkowego konta nie będzie obejmował przepis dotyczący multikont).
Zdublowane nicki będą podlegały nieodpłatnej zmianie.
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 01-12-2012, 15:05
Beebaxer mu chodzi o coś innego, czy będzie musiał zmienić nick na ustalonym serwerze, czy na dowolnie wybranym.
kiwipogromca, dzięki za wytłumaczenie Chodzi mi o to że nie chciałbym zmieniać nicku na s2. Wolałbym zmienić nick na s1, ale nie wiem czy to będzie możliwe po połączeniu światów
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 01-12-2012, 20:53
RaZoR no ja mam dokładnie tak samo i mam nadzieję, że będzie można zmienić np. na s1. Mógłby wypowiedzieć się ktoś z administracji ?