W jaki celu GMowie sa na ś5 ? Przeciez tam jes kompletny chaos , nic nie robicie , gold jest przelewany na wszelkie możliwe sposoby , a nic nie jest z tym robione ... czemu np. Taki Ponexis _pvp czy jak go tam ma zalicytowany kaktus za 200k , a nesto mu przelewa kase ... Czemu wy do jasnej ciasnej zrobiliscie swiat , na ktorym wszystko jest praktycznie dozwolone , a zasada ze nie dacie wygranej jesli osiagneli w sposob wypaczajacy gre .. Przeciez z deka smieszne to jest...
Kulfon, wez rozpęd i walnij głową w ścianę, jestes osiołkiem i bedziesz osiołkiem, nigdy Cie nie lubilem ale teraz to juz szczyt glupoty. Normalnie zaczne chodzic do psychologa przez tych ludzi xd. Przyczepili sie do mnie i beda sie czepiac , JAK BEDE MIAL TO MU PRZELEJE 2MLN!! A TOBIE NIE! BO CIE NIE LUBIE I NIE CZYTASZ REGULAMINU I ZA TO BANA POWINIENES DOSTAC, PEWNIE NAWET MULTI MASZ- NIE ZDZIWILBYM SIE. jak nie masz kolegow i nie ma ci kto przeslac golda to chociaz nie mow o tym glosno, ode mnie sie prosze odpiórkowac . GM powinni zaczac karac, za bezpodstawne uzywanie mojego nicku na forum w zlej intencji xd
[ Dodano: 23-05-2013, 20:30 ]
HeienekeN napisał/a:
Wiedzie mi sie dobrze , nie mam czlowieku 10 lat ... Jeszcze mnie nie okradli z umow jak ty to mowisz
[ Dodano: 23-05-2013, 20:27 ]
A porównujesz grę , do umów o pracę , banki czy coś , to pomyśl trochę , bo to takie z deka dziecinne ...
Dziecinny jestes Ty! Kazda umowe lub regulamin czyta sie przed jego akceptacją, a jesli nie czytasz to chociaz udawaj, ze sie z nim zapoznales a nie swoją niewiedzą swiecisz i zawracasz ludziom d***
_________________ Sięgajmy gwiazd, a jeśli nam się nie uda, przynajmniej wylądujemy na księżycu.
O czlowieku , ty masz dalej zal do mnie , za to , ze cie cisne do tej pory ze reala ubiles w sposob wrecz ******** prymitywnego gracza
Dla Ciebie zyskac 400 zl , to nielada wyczyn , mi tyle wynosi dwudniówka , więc o czym my rozmawiamy ...
Pewnie , że mam multi , chłopie na s5 śmigam 488 kontami
To , że mnie nie lubisz spływa po mnie jak deszcz po rynnie , nie przejmuje sie osobami , które w rl znam , a co dopiero takim chłystkiem jak ty się będę przejmował Uśmiechnij się , ciche dni masz , czy co ?
[ Dodano: 23-05-2013, 20:36 ]
Dla mnie to tylko gra gwoli scislosci , ale skoro zrobili sensowny swiat, to powinni tez handel moderowac , logiczne ...
Miec kolegow , a przyjaciol , duża różnica
Ja "umów" w grach nie czytam , to tylko gra , a nie życie obywatelu MY-FANTASY.NET
Jak Ci alfons klientow znajdzie to i 500 mozesz wyciagnac, nie wątpię. Nie wiem o jakim realu mowisz, czy nie pomyliles mnie z kims, znam cie z 1 sw i wiem ze jestes pazerny i falszywy. Tylko z nicku kulfon cie znam i z wyzej wymienionych cech, nie wiem jakie inne konta masz ale wybacz, byly zbyt slabe by mi utkwic w pamieci wiec nie jaraj sie bardziej niz powinienes. A co do nagrody, w mojej wypowiedzi nic o niej nie wspomniałem, chyba kogoś tu zżera zazdrość
[ Dodano: 23-05-2013, 20:40 ]
Tiaaa z tego tez smiem twierdzic, kozak w necie , ***** w swiecie. Skoro trudnoscia jest dla ciebie przeczytanie regulaminu, to nie wiem na czym ty zarabiasz, chyba w najstarszym zawodzie swiata, jw.
[ Dodano: 23-05-2013, 20:43 ]
Mowie powaznie, Ktos powinien cos z tym zrobic, nie powinno byc takich akcji a to jest ktoraś z kolei.
_________________ Sięgajmy gwiazd, a jeśli nam się nie uda, przynajmniej wylądujemy na księżycu.
Jaka zazdrość , jakbym mial spedzac tyle czasu na tej grze co ty , to marnowalbym go na klotnie z Toba Nie , nie pomylilem cie
Jestem falszywy i pazerny , cieszy mnie to niezmiernie , przeszkadza ci cos ? To pal gume po linii prostej na Puławy ;d Większość mnie zna , nie trawi Ciebie , co w tym dziwnego , że Cie nie trawie , nie wiem , nie wiem za to czemu Cie trawią jacyś ludzie
Nie chwalisz sie w tym temacie , ale w innych wspominasz pokedeksie ;D
Dokoncze z Tobą tę zacną konwersację jak tylko ze sklepu wrócę
co w tym dziwnego , że Cie nie trawie , nie wiem , nie wiem za to czemu Cie trawią jacyś ludzie
/quote]
Bo ja nie wiem za to czemu Cie jacyś ludzie trawią też xd
[ Dodano: 23-05-2013, 20:50 ]
spływaj, napisalem co mysle i nie bede juz z Toba gadal , wiec zrob dla swiata dobry ucyznek i jednak nic nie pisz juz na forum.