Wysłany: 24-06-2013, 15:11 Wykorzystywanie posady do reklamy.
Cytat:
Nazwa gracza, avatar lub prezentacja skrajnie niepasująca do charakteru gry, zawierająca reklamę, reflinki lub utrudniająca identyfikację.
Z tego co wiem, nie można nic reklamować co nie pasuję do charakteru gry. Na s5, [GM] Otto w prezentacji posiada banner z reklamą jakiegoś portalu o grze Counter-Strike. Ja zapewne bym otrzymał karę, wnoszę o 1 dzień więzienia dla niego
Counter-Strike bardzo odbiega od MFO ;> Regulamin mówi jasno, powinien dotyczyć wszystkich.
_________________ Jeden Raz Jakimś Fartem W Szkole Wygrałeś W Kapsle, Wiesz W Sumie Tak Jednym Słowem, Zagrać Ze Mną To Jak By W Szachy Grać Z Kasparowem...
Przede wszystkim chodzi o reflinki i taką reklamę, na jakiej reklamujący zarabia pieniądze. W przeciwnym wypadku każdy odnośnik do zewnętrznej strony mógłby zostać uznany za reklamę.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
czyli wykaz kar jest zły? nie wiem co za różnica czy reklama jest płatna czy też nie, ale reklama to reklama z tego co wiem. jeżeli ktoś mi mówi, że w tym miejscu jest np. zakaz rozwieszania reklam to chyba logiczne, że chodzi o każdą reklamę. albo poprawcie wykaz kar, albo traktujcie ludzi tak samo.
btw. na s5 już od 2 dni czekam aż RoLL Legenda dostanie bana na czat, osobiście zgłaszałem, ale z tego co widzę, znajomych się traktuję inaczej niż pozostałych. mi to bana w parę godzin za słowo "POMAGAM", a takiego głupiego bana na czat już dają 2 dni, to jest niewiarygodne
_________________ Jeden Raz Jakimś Fartem W Szkole Wygrałeś W Kapsle, Wiesz W Sumie Tak Jednym Słowem, Zagrać Ze Mną To Jak By W Szachy Grać Z Kasparowem...
Przepisy dotyczą głównie czerpania korzyści, linków spamerskich, do stron umożliwiających naciąganie, do treści nieobyczajnych itp.
jakby nie patrzeć, jest to czerpanie korzyści posiadając nowych internautów