Coni szalejesz. Klen, co obstawiasz? Ja np. obstawiam tylko i wyłącznie zakłady typu np. 80 minuta meczu, że do końca nie padnie żadna bramka, taki w miarę bezpieczny sposób obstawiania.
_________________ Jeden Raz Jakimś Fartem W Szkole Wygrałeś W Kapsle, Wiesz W Sumie Tak Jednym Słowem, Zagrać Ze Mną To Jak By W Szachy Grać Z Kasparowem...
_________________ Jeden Raz Jakimś Fartem W Szkole Wygrałeś W Kapsle, Wiesz W Sumie Tak Jednym Słowem, Zagrać Ze Mną To Jak By W Szachy Grać Z Kasparowem...
Ja kiedyś się zapytałem, czy jak będzie remis w play-offach (gówniarz byłem, gdzieś z rok temu), to powtarzają mecz, czy liczy się jako 0,5- 0,5.
Długo nie mogłem zrozumieć spojrzenia rozmówcy.
Ja kiedyś się zapytałem, czy jak będzie remis w play-offach (gówniarz byłem, gdzieś z rok temu), to powtarzają mecz, czy liczy się jako 0,5- 0,5.
czyli teraz masz 20 lat a rok temu miałeś 10?
_________________ Nie rozumiem słownika ortograficznego
Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 17-07-2013, 20:46
kostro napisał/a:
musaraj napisał/a: