Witam, został mi zabrany gold przez [GM] OttoIII z powodu:
22.07.2013, 17:06:49 [deleted:1] [GM] OttoIII Kara Zmiana ilości złota o -43432324 G Przewinienie: Inne przewinienie
Załącznik: brak
Komentarz: 09.07.2013 Bursztynowa Różdżka 1 szt. 43432324 G Reconnect,
odwołałem się lecz gm powiedział, że trzeba było zgłosić tą aukcję, lecz w regulaminie nie znalazłem punktu który by o tym mówil, przed chwilą zobaczyłem, że ten Gm został usunięty więc chciałem zapytać czy gold zostanie mi zwrócony ponieważ nie da się grać z -41365291 G
Z góry dziękuję
Kupił ją gracz który od wszystkich kupował rzeczy po kilka kk np. hydrzą zbroje kupił za 80kk, miecz gothar za 20kk i to nie był pierwszy raz bo już wcześniej miał bana za cośtakiego
Zgłoszenie nie zawsze jest możliwe, czasami się nie ma czasu/zapomina o aukcji itd.
Mimo wszystko nie powinieneś wydawać tego hajsu, bo zabranie go było oczywiste.
Co do odrobienia tylko kasy na expieniu to mogę rzecz tylko jedno - good luck.
Swoją drogą wystawianie rzeczy na targ mogłoby być bezpłatne (albo odliczane po zakończeniu tej auckji), wtedy zawsze byłaby szansa na odrobienia tej kasy.
Tzn, rozumiem jakby Gm zabrał mi itemy, które kupiłem za tą kase, a kupowałem je ponieważ gdy padałem to traciłem po 1kk więc nawet gdybym nic nie kupił jest to niemożliwe żebym się odrobił bo traciłem więcej niż zarabiałem, a przez tego recconecta kilku osobom został zabrany gold.
a przez tego recconecta kilku osobom został zabrany gold.
został im zabrany gold, którego nigdy nie powinni mieć zażalenie skieruj do [gm] Crypton, bo on przejął moje obowiązki
tylko jest taki problem, że w momencie gdy otrzymałem golda już byłem stratny ponieważ przy jednym deadzie jestem stratny ponad 1kk więc powinniscie wziąść wszystkie itemy kupione za tą kase ponieważ jest to poprostu niesprawiedliwe, że niedość, że płace za wystawienie itemu to jeszcze sprzedaje go za -60kk
@ edit
i jeżeli mówisz, że to jest gold którego nigdy nie powinienem mieć to odpowiedz na pytanie czemu na niektóre itemy jest limit a na niektóre nie, jeżeli nie było limitu to jest to gold który mogę mieć proste