Wysłany: 26-07-2013, 10:43 Dwa turnieje na miesiąc
Tak więc zakładane były tematy odnośnie połączenia światów oraz tur dwóch turków na miesiąc. Świat 1+2 powstał, ale co z turniejami ? Uważam że to dobry pomysł. Co za tym idzie ? Tak więc sporo graczy nie walczy na mapie - fakt, ale też sporo graczy walczy w turniejach lub chce zacząć. Więcej walk w miesiącu mogło by przyciągnąć graczy. Coraz częściej by się logowali i komunikowali się. Zapewne rozruch na targu by się ruszył. Graczom z wyższych lvl (co mają możliwość sprowadzania eliksirów i mikstur regeneracji), by się opłacało. Ale jednak jest minus tego taki, że admin, by mógł nie zarobić. Tak więc proszę się wypowiadać na ten temat.
Pomysł dobry jak dla mnie można nawet 3 turki w miesiącu bo ja tylko w turkach gram fabułę mam gdzieś a co do nagród to można by tą co teraz jest podzielić na ilość turków w miesiącu na jedno by wyszło i admin by spał spokojnie i było by więcej walk
Jak macie tak pisać to nie piszcie, bo tylko robicie zbędne zamieszanie. Jak człowiek chce coś zrobić dobrego to sobie jaja robicie, a jak jest źle to tylko narzekać umiecie. Niech się wypowiadają gracze, którym zależy na grze i na dwóch turniejach.
Ledwo ogarniam by na 1+2św mieć wystarczająco rege na turniej to z dwoma sobie na pewno nie poradzę i jeden trzeba będzie odpuszczać. Przypuszczam, że nie tylko ja tak będę miał, bo po dwóch miechach będzie każdy się bił o eliksir czy rege na targu..