Dlaczego gracz mający jedno konto po połączeniu światów (1+2) może dostać bana za multi po zrobieniu konta, a taki co ma dwa konta jeszcze przed połączeniem nie dostanie ? Myślę że każdemu graczowi należało by się aby przypadała możliwość 2 kont. Szczerze mówiąc to jest czysty zysk dla admina, bo jeżeli ktoś wiąże nadzieje z grą na nowym koncie to rzecz jasna że może wysyłać sms'y - zarobek. A przy tym cieszyć się grą. Nie rozumiem trochę regulaminu, dlatego prosiłbym aby wypowiedział się Tomi. Bo przed połączeniem światów zdążyłem usunąć konto i niestety pechowo miałem później wyjazd. I przez spory czas grałem na jednym koncie i teraz mam założone drugie (nie wiedziałem że nie powinno się mieć drugiego konta założonego po połączeniu dwóch światów) i zależy mi na jednym i na drugim koncie), a chcę powiedzieć że chciałbym na świecie 1+2 oprócz 100 lvl mierzyć się na niższym. Dlatego Tomi prosiłbym Cię o małą zmianę.
Nick: chadrian, Son Gohan,
Level: 260
Wysłany: 23-08-2013, 14:49
za pewne też chodzi o to, żeby gracze nie zakładali sobie kont z linku polecającego. Płacisz raz za mf a dostajesz na dwa konta. Informacja o dwóch kontach również była przed połączeniem światów, że nie będzie możliwości zakładania drugiego konta. Temat był nie raz poruszany i nic nie zostało zmienione i raczej nie będzie
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 23-08-2013, 15:31
Administracja powinna znaleźć sposób, aby 'rozłączyć' ze sobą dwa konta tego samego gracza. Każdy nowy gracz i ten który przy niej spędził trochę czasu powinien mieć te same warunki. Dlatego jestem za tym, żeby można założyć nowe, drugie konto po połączeniu światów.
Niesprawiedliwe nie jest to, że dowolny gracz nie może mieć dwóch kont na serwerze moderowanym. Niesprawiedliwe byłoby to, gdyby administracja wymagała skasowania jednego z kont przed połączeniem serwerów.
Jak ktoś chce grać drugą postacią, może zarejestrować się na świecie 4.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 23-08-2013, 18:39
ADIHC1 napisał/a:
Niesprawiedliwe nie jest to, że dowolny gracz nie może mieć dwóch kont na serwerze moderowanym. Niesprawiedliwe byłoby to, gdyby administracja wymagała skasowania jednego z kont przed połączeniem serwerów.
Jak ktoś chce grać drugą postacią, może zarejestrować się na świecie 4.
Niesprawiedliwe jest to, że mimo iż są GM'owie na świecie moderowanych, to nadal nic nie robią ( w stosunku do tych, którzy mają korzyści z łamania regulaminu ).