Napotykamy 4 potwory, i na jakiej zasadzie wybiera tego w którego uderzy ?
i dlaczego jak kogoś już zrani to go nie dobije , tylko atakuje kolejnego !!! To samo tyczy się bossów ! dlaczego nie możemy się skupić na 1 wrogu i go rozwalić od początku do końca , tylko następny jest potem raniony ?
Napotykamy 4 potwory, i na jakiej zasadzie wybiera tego w którego uderzy ?
i dlaczego jak kogoś już zrani to go nie dobije , tylko atakuje kolejnego !!!
Random.
turtles napisał/a:
To samo tyczy się bossów ! dlaczego nie możemy się skupić na 1 wrogu i go rozwalić od początku do końca , tylko następny jest potem raniony ?
Jakbyś mógł sobie wybierać wroga to by było zbyt łatwo. Nie bez powodu bossy w grupach są słabsze.
MFO3 ma taką opcję i nie jest wcale tak łatwo, jak dla mnie dziwne jest to że nie mam aż takiego wpływu co robi moja postać. Szybsze przejście fabuły się z tym wiąże, a to graczy by skłoniło do mierzenia wyżej poprzeczki.
MFO3 ma taką opcję i nie jest wcale tak łatwo, jak dla mnie dziwne jest to że nie mam aż takiego wpływu co robi moja postać. Szybsze przejście fabuły się z tym wiąże, a to graczy by skłoniło do mierzenia wyżej poprzeczki.
Bo mfo3 to inna gra.
Wiele jest gier w których masz możliwość wyboru, którego potworka czy tam bossa chcesz atakować. Ale bardzo dobre spostrzeżenie, mfo3 to inna gra ..