Sprawa wygląda następująco zostawiłem postać w karczmie w Nordii z expem na - (po turnieju) Kiedy zalogowałem się kilkanaście minut później stoję na ukosie od Nordii z lvl up'em,wiem,że zdarzały się już takie przypadki,da się coś z tym zrobić?
Jak mi nikt nie pomoże to zamierzam :'( Dobra czekam na GM'a
EDIT
I pragnę dodać,że rozumiem iż mogłem zablokować poziom,ale dałem MF na loterię swiąteczną:)
To wbij sobie 100lvl albo usuń postać i znowu wbij 70lvl albo przelej komuś expa i dostań bana zobacz masz tyle możliwych opcji ^^ Przecież wiesz ile będziesz czekał na odpowiedź administracji - do kolejnych świąt.
Nie ma możliwości cofnąć poziom, tzn. pewnie jest, ale niewykonalne na tym poziomie komunikacji z administracją. Opcje masz takie jakie przedstawił Ci Chaox i tyle. Nic wiecej nie zrobisz.
Administracja niech rusza dupy,ja mam inną opcje nowy GM ,Gm'ów gra obecni może 2,a kiedyś bylo conajmniej 5:)Mimo tego zaczekam aż ktoś się wypowie bo dużo pracy włożyłem w to konto:)
Postacie same nie wychodzą z karczmy - to po pierwsze. (wyszedłeś przez przypadek/ktoś inny ci wyszedł)
Po drugie - liczenie na blokadę poziomową z turnieju po jego zakończeniu to stąpanie po cienkim lodzie.
Jeśli chcesz użyć usługę blokady to umożliwię ci to. PW jeśli jesteś zainteresowany.