Wysłany: 19-06-2016, 15:24 Polacy i EURO | wandtattoos
Też stawiam na ćwierćfinał, jak najbardziej do osiągnięcia. Kolega od
homeandtattoo.de stwierdził, że jak przegramy to stawia naklejkę wandtatto i sam nakleja.
Ostatnio zmieniony przez marios 20-01-2017, 18:19, w całości zmieniany 1 raz
No i mieliście rację Ćwierćfinał każdy prawie zakładał w ciemno a tu prawie się udał półfinał, niestety przegraliśmy w loterii karnych. Liczę teraz na MŚ 2018 ^^.
_________________ Miłośniczka wszelkiej maści fantastyki. Najczęściej książki, filmy, seriale no i gry Prywatnie zajmuję się pracą jako księgowa Wałbrzych-ska, a po pracy oddaję się już tylko mojemu hobby
Grali rewelacyjnie!!! Mamy najlepszą drużynę od lat Ja jestem bardzo zadowolony, mimo paru potknięć, jest naprawdę dobrze Ale mogliśmy dojść dalej!!! gdyby nas nie oszukali....
Dokładnie tak. Zremisowaliśmy z poprzednimi Mistrzami Europy.
Przegraliśmy z obecnymi Mistrzami Europy dopiero w karnych (kwestią szczęścia).
Odpadliśmy później niż Anglia czy Hiszpania.
Patrząc na grę niektórych "pro" zespołów myślę, że gdyby to Polsce udało się w karnych z Portugalią, to później mielibyśmy realne szanse na półfinał i finał.
Szkoda, że wygrała Portugalia. Nie zasłużyła na ME. Sam fart całe mistrzostwa...
Czekamy na MŚ2018, można realnie myśleć o wyjściu z grupy i dalszych sukcesach.