Witam , mam propozycje dotyczącą s5 . Jak w temacie, chodzi mi o dodanie ''Hardcore'' rundy.
Na start byłby 500 lv, pierwszy oraz drugi turniej zwiększały by poziom o 50, dodanie Ekwipunku 210-220lv do Obozu, nie ma co sie za dużo rozpisywać, wiadomo o co chodzi, myślę że było by to największe zainteresowanie na s5 gdyby był akurat ten przedział , kompletnie nikt nie wie jak nastawić sie na przeciwników o równie wysokim poziomie, troche pikanterii moim zdaniem można by wprowadzić.
Jestem totalnie za. Nigdy nie bylo wiekszego poziomu niz 190. Troche zmiany by sie przydalo. Nikt nigdy nie walczyl na tak wysokim poziomie, a fajnie byloby rozpoczac nowa rywalizacje na takich warunkach jakie powyzej podal idecek. To nie jest wielka prosba, my o tym juz rozmawialismy wlasnie w grze. Dlatego ze ja i idecek jestesmy najbardziej aktywnymi graczami na swiecie 5 chcielibysmy taka opcje/zmiane.
_________________ Everything I'm not, makes me everything I am...
Only the strong survive.