Wysłany: 07-09-2007, 15:29 rozpoczęcie nowego turnieju (prywatnego)
sierpniowy upek był opóźniony... zbierałem na nowe eq - więc nie walczyłem od dość dawna, a że odwołany został sierpniowy puchar - zainteresowały mnie turnieje prywatne...... i cóż...... albo liczba uczestników poniżej 3 albo turniej założony w czerwcu....
mam więc następującą prośbę/propozycję:
niech turnieje prywatne juz w momencie ich zakładania mają określoną datę rozpoczęcia lub te turnieje rozpoczynają się automatycznie po miesiącu od ich założenia...
problem dotyczy zwłaszcza high leveli.... to wyjaśnienie chyba jest wystarczające tym bardziej że nie wszystkie turnieje są za 0 mf-ów....
Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 07-09-2007, 17:45
Hmmm nigdy nie brałem udziału w turnieju (no raz... przegrałem z gościem o 40 lvli więcej ) więc nie wiem głównie jak to jest. Jednak musi być wnerwiające gdy dołączamy do turnieju który nie ma szans ruszyć, a my nie możemy awansować
Jednak musi być wnerwiające gdy dołączamy do turnieju który nie ma szans ruszyć, a my nie możemy awansować
O tak popieram !
Nigdy w takiej sytuacji nie byłem,że dołączyłem do turnieju,którego rozpoczęcie się przeciąga a ja nie moge zdobyć lvl ...
Byłbym raczej mocno zdenerwowany
Na tak
i to też:
Poprawione błędy:
+ jesli twórca turnieju usunie konto to jego nierozpoczęte turnieje zostaną anulowane
mi przede wszystkim chodziło o pierwszą część mojej propozycji, żeby pole "data rozpoczęcia" było obowiązkowe - to jest ważniejsze dla tych którzy dopiero chcą się zapisać, automatyczny start jest ważniejszy dla tych którzy już się zapisali do takiego turnieju-widma... podobne ale subtelna różnica jest...
Profesja: Wojownik
Wysłany: 10-09-2007, 20:14
Dobry pomysł . Do up'a trzeba się przygotować i fajnie by było jakby wprowadzili dokładny termin rozpoczęcia turnieju bo mogłoby być tak że założyciel gdzieś wyjechał i kto odpali turniej?